Thursday, September 19, 2024
Home » Πάφος FC: Άλλο η κυπριακή και άλλο η ρωσική πεπατημένη

Πάφος FC: Άλλο η κυπριακή και άλλο η ρωσική πεπατημένη

0 comments

Η Πάφος FC δυσκολεύτηκε κατά το φετινό καλοκαίρι να βρει τα πατήματά της, μπαίνοντας απαισιόδοξα στις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της. Έφαγε οκτώ από την Έλφσμποργκ (0-3, 2-5) και στη συνέχεια ηττήθηκε από τη Ζαλγκίρις. Η διοίκησή της, όμως, παρέμεινε ψύχραιμη και προφανώς δεν το μετάνιωσε.

Δεν ίδρωσε το αυτί της για την πίεση οπαδών της για τον Χουάν Κάρλος Καρσέδο. Οι Ρώσοι ιδιοκτήτες, όπως έπραξαν και την περασμένη σεζόν, δεν ακολούθησαν την κυπριακή πεπατημένη.

Διατήρησαν τον Ισπανό προπονητή στο πόστο του και για ακόμη μία φορά έδρεψαν καρπούς. Πριν από μερικούς μήνες της κατάκτησης του κυπέλλου, του πρώτου τροπαίου της ιστορίας τους, και τώρα της πρώτης εισόδου σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης (Κόνφερενς Λιγκ).

Με σπουδαία αποτελέσματα, όπως το 4-0 εις βάρος της ΤΣΣΚΑ 1948 και το 3-0 απέναντι στην Κλουζ. Τρείς ημέρες μάλιστα μετά την ιστορική πρόκριση εις βάρος των Ρουμάνων, οι γαλάζιοι δεν είχαν πρόβλημα να αλώσουν την έδρα της ΑΕΚ (2-0) και να μπουν ιδανικό στο πρωτάθλημα.

Πολύ αισιόδοξη η κατάσταση λοιπόν για την ΠάφοςFC, που δείχνει πιο ώριμη από ποτέ για να στοχεύσει και να πετύχει μεγάλους στόχους.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More