Thursday, September 19, 2024
Home » Ο Φερστάπεν ανησυχεί για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο Φερστάπεν ανησυχεί για το πρωτάθλημα: «Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση»

0 comments

Η… καθίζηση της Red Bull Racing συνεχίστηκε και στις κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix Ιταλίας. Την ώρα που η McLaren βρέθηκε στο 1-2, τα δύο μονοθέσια της αυστριακής ομάδας τερμάτισαν στην 7η και την 8η θέση.

Ο Μαξ Φερστάπεν δείχνει απογοητευμένος από την απόδοση της RB20 στα τελευταία Grand Prix και δεν έχει υψηλές προσδοκίες για τον αγώνα στην Μόντσα. «Δεν ήταν υποσχόμενες ούτε οι προσομοιώσεις αρκετών γύρων που έκανα. Το πρόβλημα με το μονοθέσιό μας είναι ότι δεν έχει καλή ισορροπία. Και όταν συμβαίνει αυτό, η φθορά στα ελαστικά είναι μεγάλη. Τότε όλα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα στον αγώνα. Αυτό πιστεύω ότι θα συμβεί και στον αγώνα της Μόντσα».

Ο 26χρονος Ολλανδός, παγκόσμιος πρωταθλητής την προηγούμενη τριετία, ρωτήθηκε αν η Red Bull Racing κινδυνεύει να χάσει τους φετινούς τίτλους σε οδηγούς και κατασκευαστές. «Οι δύο τελευταίοι αγώνες δεν ήταν καλοί για εμάς. Πρέπει να ανατρέψουμε την κατάσταση και να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

«Το μονοθέσιο είναι πολύ δύσκολο στην οδήγηση, όπως και το να βρεις ισορροπία. Αν προσπαθείς να βελτιώσεις κάτι, τότε εμφανίζεται ένα άλλο πρόβλημα. Θα έλεγα ότι αυτή την περίοδο δεν είναι “ευκολοδήγητο”. Η απόδοσή μας στο Q2 δεν ήταν τόσο κακή, αλλά για κάποιον λόγο στο Q3 η αίσθησή του ήταν και πάλι άσχημη. Είχα αρκετή υποστροφή και με τα δύο σετ ελαστικών, την οποία δεν μπορώ να εξηγήσω. Μου στοίχισε πολύ χρόνο, δεν μπορείς έτσι να πιέσεις στις στροφές», ανέφερε ο Φερστάπεν που έχει διαφορά 70 βαθμών από τον Νόρις.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More