Friday, September 20, 2024
Home » Ο Τοφαλίδης πάλεψε στα ίσα, αλλά αποκλείστηκε από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης

Ο Τοφαλίδης πάλεψε στα ίσα, αλλά αποκλείστηκε από το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης

0 comments

Με αγώνα «Δαυίδ εναντίον Γολιάθ» έμοιαζε η αναμέτρηση του Αλέξανδρου Τοφαλίδη απέναντι στον Νικ Ίτκιν στη φάση των «32» των Ολυμπιακών Αγώνων στο Ξίφος Ασκήσεως. Ο Κύπριος πρωταθλητής στη Ξιφασκία, Νο 96 στην παγκόσμια κατάταξη αντιμετώπισε τον Αμερικανό Νο2 στον κόσμο, με μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες και σε παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Ο Αλέξανδρος Τοφαλίδης πάλεψε με σθένος, είδε στα μάτια μέσα από την προστατευτική μάσκα του τον ισχυρό αντίπαλό του, ήταν κοντά στο σκορ, ήταν μέσα στη διεκδίκηση της πρόκρισης (8-10, 9-11, 10-12), αλλά στο τέλος υπέκυψε στην ανωτερότητα του αντιπάλου του. Ο Αμερικανός Ίτκιν νίκησε με 15-10 και προκρίθηκε στους «16».

Το ταξίδι του πρωταθλητή μας, ο οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Λονδίνο (μέχρι το 2016 αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αγγλίας) στους Ολυμπιακούς Αγώνες ολοκληρώθηκε, αλλά έχει κάθε λόγο να είναι περήφανος για την προσπάθειά του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More