Friday, October 18, 2024
Home » Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Η συμπεριφορά της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική»

Ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ: «Η συμπεριφορά της Εθνικής Ελλάδος και του Παναθηναϊκού ήταν εξαιρετική»

0 comments

Ο αδόκητος θάνατος του Τζορτζ Μπάλντοκ πέρα από την Ελλάδα έχει συγκλονίσει και το αγγλικό ποδόσφαιρο και ιδίως την πρώην ομάδα του, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

Φανερά συγκινημένος, ο προπονητής της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, Κρις Ουάιλντερ μίλησε για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, ενώ στάθηκε και στην αντίδραση των παικτών της Εθνικής, τους οποίους αποθέωσε για τον τρόπο που διαχειρίστηκαν το σοκαριστικό γεγονός ενώ έδιναν δυο αναμετρήσεις για το Nations League απέναντι σε Αγγλία και Ιρλανδία.

«Δύσκολο. Πραγματικά δύσκολο. Είμαστε άνθρωποι του ποδοσφαίρου, όμως στην πραγματικότητα υπάρχει κάτι που βρίσκεται χιλιόμετρα μακριά από έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Δυσκολεύομαι να βρίσκομαι εδώ και να κάνω δηλώσεις για έναν ποδοσφαιριστή, ο οποίος σήμαινε τόσα πολλά για τον σύλλογο και τους συμπαίκτες του. Ο κόσμος δεν μπορεί να αντιληφθεί το δέσιμο μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Βρίσκονται σχεδόν κάθε μέρα και όλη μέρα μαζί τους.

Τα λόγια που ειπώθηκαν μου έμειναν στο μυαλό. Η Ελλάδα, ο τρόπος που συμπεριφέρθηκε η εθνική ομάδα σε δυο διεθνείς αγώνες, και ο Παναθηναϊκός ήταν εξαιρετικοί. Μίλησα με τους παίκτες μετά τον θάνατο του Τζορτζ, τους ρώτησα πώς ήταν, τις αναμνήσεις τους για εκείνον.

Οι παίκτες είναι μαζί πέντε ή έξι φορές την εβδομάδα κάνοντας προπονήσεις ή είναι μαζί σε ξενοδοχεία για τους εκτός έδρας αγώνες, οπότε η σύνδεση είναι τεράστια» τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More