Wednesday, October 23, 2024
Home » Ο Πικέ κατηγορεί τη Σακίρα για τον χωρισμό τους

Ο Πικέ κατηγορεί τη Σακίρα για τον χωρισμό τους

0 comments

Ο Ζεράρ Πικέ και η Σακίρα έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους τα τελευταία δύο χρόνια. Ωστόσο, ο χωρισμός τους έρχεται συνεχώς στο προσκήνειο, κυρίως μέσω των τραγουδιών που έχει κυκλοφορήσει η Κολομβιανή ποπ σταρ από τότε.

Ο παλαίμαχος άσος της Μπαρτσελόνα, που είναι σε σχέση με την Κλάρα Τσία, μίλησε σε μία σπάνια συνέντευξη στο CNN, μέσω της AS.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής είπε ότι η μητέρα των δύο παιδιών του δεν υπήρξε απόλυτα ειλικρινείς στα όσα θέματα, αφορούσαν τον χωρισμό τους.

«Στο τέλος, η αλήθεια ή ό, τι συμβαίνει ή συνέβη δεν λέγεται με τον τρόπο που λέγεται. Δεν μπορώ να το ελέγξω αυτό.

Το καλύτερο είναι ότι στο τέλος περιβάλλομαι από τους αγαπημένους μου, την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους ανθρώπους που πραγματικά σε ξέρουν.

Ξέρουν πώς είσαι και τι κάνεις, και αυτό μου δίνει μεγάλη ηρεμία. Είμαι πολύ ευτυχισμένος, περνάω υπέροχα και αισθάνομαι προνομιούχος.

Η ζωή που έχω ζήσει, το να μπορώ να παίζω για τον σύλλογο της ζωής μου για περισσότερα από είκοσι χρόνια, (να έχω) υπέροχα παιδιά, μια απίστευτη οικογένεια, φίλους ζωής, αυτούς από το σχολείο που τους έχω ακόμα», ανέφερε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More