Monday, September 16, 2024
Home » Ο Ντουμπόφ αναλύει πώς διανέμει €16.700.000 η Πάφος FC

Ο Ντουμπόφ αναλύει πώς διανέμει €16.700.000 η Πάφος FC

0 comments

Στη μεγάλη συνέντευξηπου έδωσε στο γραφείο Τύπου της Πάφος FC, ο Ρομάν Ντουμπόφ κλήθηκε να εξηγήσει πώς διαμορφώνεται ο προϋπολογισμός και πώς ξοδεύονται τα χρήματα:

«Είμαστε μια εντελώς διαφανής ομάδα και ο προϋπολογισμός μας δημοσιεύεται ανοιχτά. Είμαστε ο μεγαλύτερος φορολογούμενος στην περιοχή της Πάφου, συνεισφέροντας 3,5 εκατ. ευρώ σε φόρους. Ο προϋπολογισμός μας χωρίζεται σε τέσσερα κύρια μέρη: υποδομές, ακαδημίες, τεχνολογία και μισθούς. Διαθέτουμε 7 εκατομμύρια ευρώ για την κατασκευή και τη συντήρηση των καλύτερων υποδομών στην Κύπρο.

Η δέσμευσή μας για την ανάπτυξη των νέων αντικατοπτρίζεται στα 1,2 εκατομμύρια ευρώ που επενδύουμε στην ακαδημία μας και στα προγράμματα ποδοσφαίρου των νέων. Στον τομέα της πληροφορικής και τεχνολογίας, ξοδεύουμε 2 εκατομμύρια ευρώ για καινοτόμα προϊόντα, εκτενή εκπαίδευση, εκπαίδευση του προσωπικού μας και τεχνικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας. Επιπλέον, 6,5 εκατομμύρια ευρώ αφιερώνονται σε μισθούς και μπόνους για περισσότερα από 150 μέλη του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένων του προσωπικού, των παικτών, της διοίκησης και των νέων ταλέντων. Διασφαλίζουμε ότι όλοι τυγχάνουν δίκαιης μεταχείρισης, με τα μπόνους να διανέμονται ισότιμα, από την ανώτατη διοίκηση μέχρι το προσωπικό της κουζίνας και τους συντηρητές των γηπέδων.

Είμαι σίγουρος ότι κάνει το Σωματείο πιο ειλικρινές και κάνει τους παίκτες να κοιτάζουν τα μάτια των ανθρώπων με μεγαλύτερη ευθύνη. Έτσι, οι ιστορίες για τεράστιους μισθούς είναι σίγουρα μύθοι. Δεν είμαστε μεταξύ των τριών κορυφαίων συλλόγων όσον αφορά τις αποδοχές των παικτών. Ενώ επενδύουμε στην υποδομή, στην ανάπτυξη της διοίκησης και στην ακαδημία, το κάνουμε προσεκτικά. Αυτές οι αρχές μας βοηθούν να παραμείνουμε μια αυτάρκης ομάδα, απαλλαγμένη από πιστωτές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More