Friday, September 20, 2024
Home » Ο νέος ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην… «Αρένα»

Ο νέος ΑΠΟΕΛ μπαίνει στην… «Αρένα»

0 comments

Οι φίλοι του διψούν να δουν τον νέο ΑΠΟΕΛ, γεγονός που επιβεβαιώνεται από το πρώτο -μίνι- sold out στο σημερινό φιλικό με αντίπαλο την ΑΕΚ στην «Αρένα» (19:00). Η ενημέρωση των γαλαζοκίτρινων αναφέρει ότι όλα τα διαθέσιμα εισιτήρια έχουν εξαντληθεί, γι’ αυτό κι οι υπόλοιποι ενδιαφερόμενοι θα παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την τηλεόρασή τους (Cytavision).

Η δίψα εξηγείται από τις πολλές προσθήκες με αποκορύφωμα την απόκτηση του Ελ Αραμπί. Ο Μαροκινός φορ, αφού αρίστευσε στις εργομετρικές εξετάσεις, έπιασε δουλειά στο Αθλητικό Κέντρο «Αρχάγγελος». Με μερικές μόνο προπονήσεις, οι πιθανότητες να αγωνιστεί στο σημερινό φιλικό στη Λάρνακα είναι περιορισμένες. Αναμένεται, όμως, ότι θα αγωνιστούν πολλά από τα υπόλοιπα νέα αποκτήματα (Σέρχιο Τεχέρα, Ευαγόρας Αντωνίου, Τσάβι Κιντιγιά, Βίτορ Μιρ, Τσαρλς Άπια, Στέφαν Ντράζιτς, Μαξ Μάγερ, Μάριους Κόρμπου, Ζοάο Σιπριάνο).

Σε μια εβδομάδα οι γαλαζοκίτρινοι θα δώσουν τον πρώτο ευρωπαϊκό τους αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο αντίπαλος θα γίνει γνωστός απόψε, μετά την ολοκλήρωση του επαναληπτικού Πετροκούμπ – Ορνταμπάσι στη Μολδαβία. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα, όλα είναι πιθανά. Όποιος και να είναι, ο Νταβίδ Γκαγιέγο, θέλει ποδοσφαιριστές ετοιμοπόλεμους και αφοσιωμένους στο πλάνο για μια μακρά διαδρομή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More