Thursday, September 19, 2024
Home » Ο λόγος παραίτησης του Δ.Σ. και η παρουσία Δημητρίου

Ο λόγος παραίτησης του Δ.Σ. και η παρουσία Δημητρίου

0 comments

Σαν φωτοβολίδα εμφανίστηκε και αποχώρησε από τα τεκταινόμενα στην Ανόρθωση ο Πέτρος Δημητρίου. Θα έχει ενδιαφέρον εάν ο πρώην Υφυπουργός παρά το Προέδρω παρουσιαστεί στην αυριανή Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου της «Μεγάλης Κυρίας». Ήταν ο εκπρόσωπος των Ρώσων επενδυτών και ο άνθρωπος που κρίθηκε από τους οργανωμένους οπαδούς ως κατάλληλος για να προχωρήσει σε αξιολόγηση του τρόπου λειτουργίας των κυανόλευκων σε Σωματείου και Εταιρεία.

Η παραίτηση του διοικητικού συμβουλίου του Συλλόγου άφησε τη δουλειά στη μέση, με τον κ. Δημητρίου να εξαπολύει πυρά κατά των μελών του Δ.Σ. για τη στάση τους στις επαφές με τους Ρώσους επενδυτές και να διερωτάται γιατί παραιτήθηκαν.

Εδώ που τα λέμε, τα μέλη του υπό παραίτηση διοικητικού συμβουλίου οφείλουν να δώσουν στα μέλη του Συλλόγου ξεκάθαρες απαντήσεις για τους λόγους που οδηγήθηκαν σε παραίτηση. Τα οικονομικά δεδομένα ήταν εξ αρχής γνωστά και το μπάτζετ του ποδοσφαιρικού τμήματος έγινε σε στενά οικονομικά πλαίσια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More