Saturday, March 29, 2025
Home » Ο Λοΐζου και στη μέση τα «όταν» και τα «αν»

Ο Λοΐζου και στη μέση τα «όταν» και τα «αν»

0 comments

Ο Λοΐζος Λοΐζου επιβεβαίωσε (για πολλοστή φορά) στον αγώνα κυπέλλου της Ομόνοιας με την ΑΕΛ ότι ξέρει πολλά καντάρια… μπάλας. Εδώ που τα λέμε, ελάχιστοι αμφισβητούν το ταλέντο του Κύπριου διεθνούς μεσοεπιθετικού. Όμως αρκετοί, βάζουν στο τραπέζι σημαντικές προϋποθέσεις για να μπορέσει να λάμψει το άστρο του 21χρονου ποδοσφαιριστή.

Την ίδια άποψη έχει και ο Γιάννης Αναστασίου και την κατέθεσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εκθείασε μεν την ποδοσφαιρική αξία του Λοΐζου, εντούτοις υπερτόνισε τα αναγκαία στοιχεία που επιβάλλεται να έχει στο παιχνίδι του. «Για μένα, όταν είναι καλά ο Λοΐζος δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που να είναι καλύτερος. Δεν είναι κομπλιμέντο είναι η αλήθεια. Αλλά, πολλές φορές εξαρτάται από τον ίδιο. Να κρατάει τη συγκέντρωση και την πειθαρχία. Γιατί, δεν πρέπει να κάνει μόνο επίθεση, πρέπει να κάνει άμυνα και πρέπει να κάνει σωστή άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσει στον ίδιο πνεύμα και είναι σημαντικό σε αυτό το επίπεδο να έχει διάρκεια».

Tα «όταν» και τα «αν» πρέπει να… εξαφανιστούν εάν θέλει ο Λοΐζου να καθιερωθεί ως μόνιμος πρωταγωνιστής στην Ομόνοια και να εκπληρώσει το όνειρό του για καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού. Χωρίς πειθαρχία (εντός και εκτός γηπέδου), συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα και διάρκεια στην απόδοσή του, θα περιορίζεται σε παροδικές εντυπωσιακές εμφανίσεις.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

-
00:00
00:00
    -
    00:00
    00:00