Ο Λοΐζος Λοΐζου επιβεβαίωσε (για πολλοστή φορά) στον αγώνα κυπέλλου της Ομόνοιας με την ΑΕΛ ότι ξέρει πολλά καντάρια… μπάλας. Εδώ που τα λέμε, ελάχιστοι αμφισβητούν το ταλέντο του Κύπριου διεθνούς μεσοεπιθετικού. Όμως αρκετοί, βάζουν στο τραπέζι σημαντικές προϋποθέσεις για να μπορέσει να λάμψει το άστρο του 21χρονου ποδοσφαιριστή.
Την ίδια άποψη έχει και ο Γιάννης Αναστασίου και την κατέθεσε μετά το τέλος της αναμέτρησης. Ο Ελλαδίτης τεχνικός εκθείασε μεν την ποδοσφαιρική αξία του Λοΐζου, εντούτοις υπερτόνισε τα αναγκαία στοιχεία που επιβάλλεται να έχει στο παιχνίδι του. «Για μένα, όταν είναι καλά ο Λοΐζος δεν υπάρχει ποδοσφαιριστής στην Κύπρο που να είναι καλύτερος. Δεν είναι κομπλιμέντο είναι η αλήθεια. Αλλά, πολλές φορές εξαρτάται από τον ίδιο. Να κρατάει τη συγκέντρωση και την πειθαρχία. Γιατί, δεν πρέπει να κάνει μόνο επίθεση, πρέπει να κάνει άμυνα και πρέπει να κάνει σωστή άμυνα. Θέλουμε να συνεχίσει στον ίδιο πνεύμα και είναι σημαντικό σε αυτό το επίπεδο να έχει διάρκεια».
Tα «όταν» και τα «αν» πρέπει να… εξαφανιστούν εάν θέλει ο Λοΐζου να καθιερωθεί ως μόνιμος πρωταγωνιστής στην Ομόνοια και να εκπληρώσει το όνειρό του για καριέρα σε ομάδα του εξωτερικού. Χωρίς πειθαρχία (εντός και εκτός γηπέδου), συνέπεια στα ανασταλτικά του καθήκοντα και διάρκεια στην απόδοσή του, θα περιορίζεται σε παροδικές εντυπωσιακές εμφανίσεις.
Πηγή: Goal News