Sunday, October 27, 2024
Home » Ο ΛεΜπρόν τι έχει να πει; Ο Όστιν Ριβς χαρακτήρισε τον Ντέιβις καλύτερο παίκτη των Λέικερς!

Ο ΛεΜπρόν τι έχει να πει; Ο Όστιν Ριβς χαρακτήρισε τον Ντέιβις καλύτερο παίκτη των Λέικερς!

0 comments

Οι Λος Άντζελες Λέικερς έχουν ξεκινήσει δυναμικά τη σεζόν, καθώς μετρούν δύο νίκες κόντρα σε Μινεσότα Τίμπεργουλβς και Φίνιξ Σανς. Η ομάδα της Καλιφόρνια έχει ως πρωταγωνιστή τον Άντονι Ντέιβις, ο οποίος στα δύο παιχνίδια αυτά έχει μέσους όρους 35,5 πόντων και 12 ριμπάουντ.

Μάλιστα, ο «AD» κέρδισε την αποθέωση από έναν εκ των συμπαικτών του, τον Όστιν Ριβς. Ο Αμερικανός γκαρντ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον ψηλό των «λιμνανθρώπων», και τον χαρακτήρισε μάλιστα κορυφαίο παίκτη της ομάδας, παρόλο που στο ρόστερ βρίσκεται ένας από τους καλύτερους μπασκετμπολίστες όλων των εποχών, ο ΛεΜπρόν Τζέιμς!

«Αισθάνομαι ότι είναι ο καλύτερος παίκτης της ομάδας μας και παίζουμε μέσω αυτού. Περιμένω να βγαίνει στο παρκέ κάθε βράδυ και να είναι κυρίαρχος», ανέφερε αναλυτικά ο Ριβς για τον Ντέιβις, και δεν έχει άδικο, αφού στις πρώτες αγωνιστικές φαίνεται πως ο «ΑD» έχει αναλάβει τον ρόλο του ηγέτη των Λέικερς.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More