Monday, September 16, 2024
Home » Ο Λαβύρινθος της Ανόρθωσης

Ο Λαβύρινθος της Ανόρθωσης

0 comments

Η (νέα) κατάσταση στην Ανόρθωση δεν παραπέμπει απλά σε μια σπαζοκεφαλιά υψηλού βαθμού δυσκολίας, αλλά στον Λαβύρινθο του Δαίδαλου! Εκείνο το οικοδόμημα, στο οποίο ούτε ο κατασκευαστής του δεν μπορούσε να βρει την άκρη. Οι διάδρομοι στον Λαβύριθο της «Κυρίας» είναι τόσο πολύπλοκοι και τόσο… περίτεχνοι, που την έξοδο δεν την βρίσκει κανένας. Πόσο μάλλον ο πρώην υφυπουργός Παρά τω Προέδρω, Πέτρος Δημητρίου, ο οποίος μπήκε, «αναμίχθηκε» στα διοικητικά – διευθυντικά για ένα διήμερο και αποχωρεί πυροβολώντας!

Το πώς βρέθηκε εκεί ο Πέτρος Δημητρίου, είναι ένα ενδιαφέρον ερώτημα. Όπως ο ίδιος ισχυρίζεται, εγκαταστάθηκε για ένα διήμερο στα γραφεία της Ανόρθωσης, με προτροπή του προέδρου του Συλλόγου, ως εκπρόσωπος των Ρώσων επενδυτών και πλήρως αποδεκτός από τους οργανωμένους οπαδούς! Στις χθεσινές δηλώσεις του, ο Πέτρος Δημητρίου, είπε πολλά και διάφορα. Κι άφησε πολλούς (ανεπανόρθωτα) εκτεθειμένους. Κανένας βέβαια δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά από πού αρχίζει η αλήθεια και που τελειώνει η υπερβολή και η… μισή αλήθεια. Και τα μισά να ισχύουν, μιλάμε για τραγελαφικές καταστάσεις!

«Μιλήσαμε με δύο ελεγκτικά γραφεία, δεν έχει γίνει ποτέ έλεγχος στην Ανόρθωση από ανεξάρτητο. Στις διαπραγματεύσεις δώσανε στους επενδυτές προϋπολογισμό, στη συνέντευξη Τύπου είπαν άλλο πόσο και μετά μου είπαν να τους πως εγώ, άλλο πόσο! Δεν έχουμε νοοτροπία να θέλουμε επενδυτή στην Ανόρθωση», συμπέρανε ο πρώην υφυπουργός Παρά τω Προέδρω.
Ένα είναι σίγουρο. Στο αρχαιότερο και ιστορικότερο σωματείο του τόπου, πρέπει πρωτίστως να περπατούν «τοίχον – τοίχον». Διότι κανένας δεν ξέρει από πού θα του έρθει η μαχαιριά!

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More