Thursday, October 10, 2024
Home » Ο Κβιλιτάια «ηλεκτρίζεται» απέναντι στην Ομόνοια

Ο Κβιλιτάια «ηλεκτρίζεται» απέναντι στην Ομόνοια

0 comments

Ηχηρό μήνυμα στους ανταγωνιστές του για κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε ο Άρης το βράδυ της Κυριακής (7/10). Η επικράτηση επί της Ομόνοιας ήταν η πειστική απάντηση για τις δυνατότητες της «Ταξιαρχίας», η οποία συνεχίζει αήττητη και στο -2 από την πρωτοπόρο Πάφος FC.

Με πρόσωπο του αγώνα τον Γκιόργκι Κβιλιτάια, ο οποίος πέτυχε και τα δύο τέρματα η λεμεσιανή ομάδα υποχρέωσε την Ομόνοια στη δεύτερη ήττα της στο πρωτάθλημα. Ο Γεωργιανός τεχνικός «ηλεκτρίζεται» απέναντι στο «τριφύλλι».

Συνολικά τέθηκε αντιμέτωπος των πρασίνων της Λευκωσίας 12 φορές και την «πλήγωσε» έξι φορές, ενώ πιστώθηκε άλλες τέσσερις ασίστ. Τέσσερις φορές συνδέθηκε με τα δίχτυα της Ομόνοιας ως ποδοσφαιριστής του ΑΠΟΕΛ και άλλα δύο με τη φανέλα του Άρη.

H ηχηρή καλοκαιρινή μετεγγραφή του Άρη έφθασε ήδη τα τέσσερα γκολ στο πρωτάθλημα, ακριβώς τα μισά απ’ όσα είχε πετύχει τις δύο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους. Την πρώτη σεζόν της θητείας του στον ΑΠΟΕΛ είχε σημειώσει 10 τέρματα στο πρωτάθλημα, ενώ στην Ανόρθωση το κοντέρ είχε σταματήσει στα 14 γκολ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More