Saturday, September 21, 2024
Home » «Ο Αταμάν ήταν εκνευρισμένος, διότι αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία»

«Ο Αταμάν ήταν εκνευρισμένος, διότι αναγκάστηκε να αναγνωρίσει την Κυπριακή Δημοκρατία»

0 comments

Αποθέωναν για μέρες στην Τουρκία τον Εργκίν Αταμάν για την αντίδραση του να αποβληθεί στο φιλικό του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι στην Κύπρο, λίγο μετά την ανάρτηση του πανό για την παράνομη τουρκική κατοχή.

Βέβαια, ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού θα πρέπει τώρα να εξηγήσει στο καθεστώς του Ταγίπ Ερντογάν και στα καθοθηγούμενα τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, πως έκανε τζάμπα το παλικάρι, αφού αναγνώρισε τη νόμιμη Κυπριακή Δημοκρατία, αποδεχόμενος να τοποθετηθεί η σφραγίδα στο διαβατήριο του.

Η ελλαδική ιστοσελίδα hellasjournal.com αποκάλυψε πως το αίτημα του Αταμάν (μέσω της πρεσβείας της Κύπρου στην Αθήνα και όχι του Παναθηναϊκού) να εισέλθει στην Κυπριακή Δημοκρατία δεν έγινε αποδεκτό από το υπουργείο Εξωτερικών. Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ «ο Τούρκος προπονητής ήταν ήδη εκνευρισμένος με την υπόθεση του διαβατηρίου του, διότι αναγκάστηκε να αναγνωρίσει τη νόμιμη Κυπριακή Δημοκρατία».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More