Saturday, September 21, 2024
Home » Ο Άρης πάει για το «καρέ»

Ο Άρης πάει για το «καρέ»

0 comments

Την τέταρτη του σερί νίκη από την έναρξη του πρωταθλήματος, εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, θα επιδιώξει σήμερα ο Άρηςστο λεμεσιανό ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα.

Οι πράσινοι πιστεύουν -και το λένε- ότι είναι από εκείνα τα παιχνίδια που δεν χρειάζεται να πει πολλά πράγματα ο Αλεξέι Σπιλέφσκι για να δώσει κίνητρα στους παίκτες του. Οι μονομάχοι ζουν στην ίδια πόλη κι η νίκη έχει ξεχωριστή σημασία. Αν προσθέσουμε ότι στις τελευταίες έξι μεταξύ τους αναμετρήσεις η «Ελαφρά Ταξιαρχία» είχε πάρει τη μερίδα του λέοντος (πέντε νίκες έναντι μίας των κυανόλευκων), πάει να πει ότι τούς έχουν πάρει και τον… αέρα.

Το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για το πιο δυνατό τεστ -μέχρι σήμερα στην τρέχουσα περίοδο- για τον Λευκορώσο τεχνικό και τους παίκτες του. Στις πρώτες τρεις στροφές (με αντιπάλους την Καρμιώτισσα, την Ομόνοια 29Μ και την Ομόνοια Αραδίππου) κατέκτησαν το απόλυτο των βαθμών. Απόψε θέλουν να συνεχίσουν το σερί για να φτάσουν τους βαθμούς τους στην ντουζίνα. Όλες οι ενδείξεις «λένε» ότι ο Άρης θα παραταχθεί χωρίς τον Αλεξάντερ Κοκόριν.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More