Saturday, October 26, 2024
Home » Ομόνοια: Όταν στραβώσει, ο Νταμπράουσκας δεν έχει αντίδοτο

Ομόνοια: Όταν στραβώσει, ο Νταμπράουσκας δεν έχει αντίδοτο

0 comments

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Η Ομόνοια ηττήθηκε για πέμπτη φορά στη σεζόν και σε κανένα από τα ματς που «στράβωσαν» δεν κατάφερε καν να σκοράρει. Έμεινε πίσω στο σκορ και δεν μπόρεσε να βγάλει αντίδραση. Από τα 15 παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη οι πράσινοι κέρδισαν τα 10 και ηττήθηκαν στα μισά.

Μόνο μια φορά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Νέα Σαλαμίνα, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, το «τριφύλλι» βρέθηκε να χάνει (1-2) και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα. Στους πέντε αγώνες που γεύτηκε το πικρό ποτήρι της ήττας, η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας, δεν είχε αντίδοτο στο προβάδισμα του αντιπάλου. Γεγονός που χρεώνεται στον Λιθουανό προπονητή, ο οποίος δείχνει να βραχυκυκλώνεται όταν στραβώσει το αρχικό πλάνο.

Η τρίτη διαδοχική ήττα από τη Χαρτς στο Εδιμβούργο και η προβληματική εικόνα της Ομόνοιας γιγάντωσαν τον προβληματισμό και τη μουρμούρα. Οι εξαιρετικές εμφανίσεις στην αρχή της σεζόν αποτελούν μακρινή ανάμνηση για τους φίλους των πρασίνων, οι οποίοι ασκούν έντονη κριτική στην τεχνική ηγεσία για τη διαχείριση του ρόστερ. Κομβικοί ποδοσφαιριστές όπως οι Σεμέδο, Σίμιτς και Μάριτς δεν πατάνε γερά στα πόδια τους και η Ομόνοια ακροβατεί σε τεντωμένο σχοινί. Ο αγώνας της Δευτέρας (28/10) με την Καρμιώτισσα στο «Αμμόχωστος» αποτελεί μονόδρομο για το «τριφύλλι», καθώς οτιδήποτε πέραν της επιστροφής στις επιτυχίες πολύ δύσκολα δεν θα αποτελέσει προάγγελος εξελίξεων στο «Ηλίας Πούλλος».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More