Tuesday, September 17, 2024
Home » Ομόνοια: Φτιαγμένη για να ’χει μακρινό ταξίδι

Ομόνοια: Φτιαγμένη για να ’χει μακρινό ταξίδι

0 comments

Η αρχή είναι το ήμισυ του παντός και για την Ομόνοια ήταν η ιδανική στο Κόνφερενς Λιγκ της σεζόν 2024-25, πετυχαίνοντας το απόλυτο, το «δύο στα δύο». Ξεκίνημα με θετική εικόνα και προοπτική για να φθάσει μακριά στη διοργάνωση. Βεβαίως, παιχνίδι με παιχνίδι είναι διαφορετικό και όσο προχωρά ο βαθμός δυσκολίας θα ανεβαίνει. Είναι σημαντική να δείξει συνέχεια και συνέπεια, να βελτιώνεται και να γίνεται πιο απαιτητική.

Αυτή είναι η προσδοκία του Βάλντας Νταμπράουσκας, που είδε τους ποδοσφαιριστές του να ανταποκρίνονται σε πολύ καλό βαθμό στις διπλές αναμετρήσεις με την Τορπέντο, βγάζοντας χαρακτήρα στα δύσκολα. Και στα δύο ματς η Ομόνοια ισοφαρίστηκε, όμως έβγαλε αντίδραση και έφθασε στη νίκη.

Το ξεκίνημα είναι ενθαρρυντική για τους πράσινους, που βλέπουν μπροστά, τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η Φέχερβαρ Ουγγαρίας. Αυτομάτως, γίνεται αντιληπτό πως, ο βαθμός δυσκολίας θα είναι μεγαλύτερος, καθώς το ουγγρικό πρωτάθλημα είναι σε υψηλότερου επιπέδου από αυτό της Γεωργίας.

Ωστόσο, όπως και με την Τορπέντο, από την Ομόνοια θα εξαρτηθεί η πρόκριση. Οι πράσινοι επικεντρώνονται στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία και αφού αναλυθεί ο αντίπαλος, ο Νταμπράουσκας θα δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα του στον πρώτο αγώνα, που θα γίνει στο ΓΣΠ την προσεχή Πέμπτη και θα αρχίσει στις 20:00 (ο επαναληπτικός στις 14 Αυγούστου, στις 19:00). Στο «τριφύλλι» αναμένουν και τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μασούρας, που αποχώρησε τραυματίας νωρίς στον επαναληπτικό με την Τορπέντο.

Όσον αφορά στον επαναληπτικό με την Τορπέντο, η Ομόνοια, πέρα της αντίδρασης που έβγαλε στην ισοφάριση της αντιπάλου της, έδειξε πως θέλει να επιβάλλεται στο παιχνίδι της με γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας. Επίσης, αναπτύχθηκε το ίδιο καλό τόσο με κάθετες μεταβιβάσεις όσο και από τα άκρα, κυρίως από αριστερά με τον… δαιμόνιο Σεμέδο. Ο Νταμπράουσκας θέλει ταχύτητα από τα άκρα, όμως η Ομόνοια στα πρώτα δύο επίσημα παιχνίδια της σεζόν ξεχώρισε για τον δυνατό άξονά της, με τους Μάριτς, Χαραλάμπους και Εράκοβιτς. Σ’ αυτούς προσθέστε και τους Εβάντρο, Κούσουλο κατά κύριο λόγο, ενώ με την ετοιμότητα του Ατζίλι, ο Σίμιτς μπορεί να υπολογίζεται και ως επιτελικός μέσος. Υπάρχουν αξιόπιστες επιλογές σε όλες τις γραμμές και ακόμη έπονται ποιοτικές προσθήκες.

Την ώρα που η Ομόνοια είναι «καρφωμένη» στις διπλές αναμετρήσεις με τη Φέχερβαρ, με τη διάθεση των εισιτηρίων να έχει αρχίσει, την προσεχή Δευτέρα ως «δυνατή» θα μάθει και υποψήφιους αντιπάλους για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Εφόσον, λοιπόν, αποκλείσει την ουγγρική ομάδα μπορεί να βρει στο δρόμο της είτε ομάδα από 12 ζευγάρια του 3ου προκριματικού γύρου του Κόνφερενς Λιγκ είτε από τις έξι ομάδες που θα αποκλειστούν στον τρίτο προκριματικό του Γιουρόπα Λιγκ. Τα υποψήφια ζευγάρια από Κόνφερενς Λιγκ: Κιλμάρνοκ – Τρόμσο, Μπότεφ – Zρίνσκι, Mάριμπορ – Βοϊβοντίνα, Χάιντουκ – Ρουζομπερόκ, Αουντα – Ντρίτα, Σεντ Μίρεν – Μπραν, Οσιγιεκ – Ζίρε, Χάκεν – Πάιντε, Σπάρτακ Τρνάβα – Βίσλα, Πάκς – Μόρναρ, Αραράτ – Πούσκας Ακάντεμι, Σεντ Πάτρικς – Σαμπάχ. Τα υποψήφια ζευγάρια από Γιουρόπα Λιγκ: Σερκλ Μπριζ – Μόλντε, Ριέκα – Ελφσμποργκ, Κρίβμπας – Βικτόρια Πλζεν, Παρτίζαν – Λουγκάνο, Σερβέτ – Μπράγκα, Παναθηναϊκός – Άγιαξ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More