Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Το διάβασμα της Φέχερβαρ… η μισή δουλειά

Ομόνοια: Το διάβασμα της Φέχερβαρ… η μισή δουλειά

0 comments

Η Φέχερβαρ νίκησε με 3-1 την Ντίοσγκιορι, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, με τον Βάλντας Νταμπράουσκας να «σκανάρει» την προσεχή αντίπαλο της Ομόνοιας. Υπάρχει επίσης εικόνα από τα δύο παιχνίδια της προηγούμενης φάσης στο Κόνφερενς Λιγκ.

Ο Λιθουανός τεχνικός τώρα ξέρει καλύτερα τι πρέπει να κάνει, ώστε η Ομόνοια να διεκδικήσει με αξιώσεις την πρόκριση. Η ανάλυση της αντιπάλου και η προετοιμασία της ομάδας από τον προπονητή, αποτελεί τη μισή (την άλλη μισή θα την κάνουν οι παίκτες ατον αγωνιστικό χώρο) και σημαντική δουλειά για επίτευξη του στόχου. Ο Νταμπράουσκας το έκανε πολύ καλά με την Τορπέντο, θέλει το ίδιο και τώρα, αντιλαμβανόμενος και ο ίδιος ότι ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει.

Στις επιλογές του προπονητή της Ομόνοιας για τα παιχνίδια με τη Φέχερβαρ έρχεται να προστεθεί και ο Ομέρ Ατζίλι, σε σχέση με τον προηγούμενο γύρο. Αναλόγως της ετοιμότητάς του, θα αποφασίσει ο Νταμπράουσκας εάν θα πάρει και πόσο χρόνο συμμετοχής. Πρόκειται για ποιοτική επιλογή και για το πρώτο ματς στο ΓΣΠ την Πέμπτη, θα δώσει βάθος στον πάγκο.

Ο Μασούρας για την ώρα κρίνεται ως αμφίβολος και οι επόμενες δύο προπονήσεις κρίνονται σημαντικές για παρουσία του στην αποστολή της Πέμπτης. Εν τω μεταξύ, η Ομόνοια έμαθε σήμερα το ζευγάρι από το οποίο θα προκύψει η αντίπαλός της στα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ, σε περίπτωση που προκριθεί απέναντι στη Φέχερβαρ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More