Wednesday, October 9, 2024
Home » Ομόνοια: Τα εκτός έδρας την πληγώνουν

Ομόνοια: Τα εκτός έδρας την πληγώνουν

0 comments

Τρία εκτός έδρας παιχνίδια, απολογισμός μια νίκη και δύο ήττες. Μόλις τρεις από τους εννιά βαθμούς που διεκδίκησε πήρε η Ομόνοια μακριά από το «σπίτι» της και είναι κάτι που συζητείται. Μάλιστα, στα δύο ματς που έχασε, δεν σκόραρε.

Ξεκάθαρα, λοιπόν, όταν βγει εκτός του ΓΣΠ που μετρά το απόλυτο σε Κύπρο και Ευρώπη, χάνει από τη δυναμική της. Είναι κάτι που καλείται να διαχειριστεί στη συνέχεια ο Νταμπράουσκας με τους παίκτες του, ώστε να μπορέσει η Ομόνοια να βγάζει το ίδιο καλό αγωνιστικό πρόσωπο και εκτός έδρας, αλλά κυρίως να παίρνει βαθμούς. Ακόμη και στο μοναδικό παιχνίδι που κέρδισε, αυτό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, χρειάστηκε να τρέξει για να αλλάξει τα σε βάρος της δεδομένα.

Η διακοπή προσφέρεται για την Ομόνοια, καθώς πέρα από την απαραίτητη ξεκούραση μετά τα συνεχόμενα παιχνίδια, θα μπορέσει ο Νταμπράουσκας να δουλέψει και να βελτιώσει τομείς που η ομάδα του υστέρησε.

Με την επανέναρξη, οι πράσινοι θα κληθούν να δώσουν τέσσερα παιχνίδια απ’ αυτά που χαρακτηρίζονται «δικά τους», Παραλίμνι, Καρμιώτισσα, Ομόνοια 29Μ, Ομόνοια Αραδίππου, στα οποία θα ψάξουν το απόλυτο των βαθμών. Με αυτό τον τρόπο θα θελήσουν να αξιοποιήσουν τις όποιες απώλειες των συνδιεκδικητών τους, που θα κληθούν να δώσουν μεταξύ τους αγώνες και να βρεθούν πιο ψηλά.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More