Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια/Στεπίνσκι: Το πιο «καυτό» μπάσιμο της καριέρας του!

Ομόνοια/Στεπίνσκι: Το πιο «καυτό» μπάσιμο της καριέρας του!

0 comments

Η απόκτηση του Μάριους Στεπίνσκι τον περασμένο Ιανουάριο προκάλεσε ανάμικτα συναισθήματα στον κόσμο της Ομόνοιας. Από τη μια η ομάδα τους αποκτούσε έναν ποιοτικό και έμπειρο επιθετικό και από την άλλη, υπήρχε η δυσπιστία σε κάποιους επειδή τον άφησε ελεύθερο ο Άρης. Λίγους μήνες μετά, όμως, οι πράσινοι τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την επιλογή τους · και όχι άδικα!

Ο Πολωνός επιθετικός μπήκε φουριόζος στη σεζόν και δίνει λύσεις σε Κύπρο και Ευρώπη αναφορικά με το σκοράρισμα. Έφτασε τα έξι γκολ σε εφτά παιχνίδια, κάτι πολύ αισιόδοξο για τη συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου. Μάλιστα αποτελεί την καλύτερη επίδοση της καριέρας του σε αντίστοιχο αριθμό των πρώτων παιχνιδιών του σε κάθε νέα σεζόν.

Η προηγούμενη ήταν στην πρώτη κυπριακή ομάδα του, όταν σε δύο περιπτώσεις πέτυχε πέντε τέρματα για λογαριασμό του Άρη (2022-23, 2023-24). Όσο για την προ… κυπριακή καλύτερη έναρξή του σε σεζόν, ήταν τα τέρματα που πέτυχε με δύο ομάδες, τις Ρουχ Χορζόφ και τη Ναντ (2016-17). Τότε είχε αρχίσει με την πολωνική ομάδα, πέτυχε τρία γκολ και στη συνέχεια σκόραρε στη δεύτερη συμμετοχή του με τη γαλλική.

Έχουν κάθε δικαίωμα λοιπόν να είναι ικανοποιημένοι εκεί στο «Ηλίας Πούλλος» για τον Στεπίνσκι και να περιμένουν ανάλογη συνέχεια. Όχι μόνο για τη συχνότητα με την οποία βλέπουν δίχτυα, μα και για τη συνολική παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο.

Capture

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More