Wednesday, September 25, 2024
Home » Ομόνοια: Πρόβλημα με Μουσιαλόφσκι αμφίβολος για ΑΕΛ ο Μασούρας

Ομόνοια: Πρόβλημα με Μουσιαλόφσκι αμφίβολος για ΑΕΛ ο Μασούρας

0 comments

Νέο αγωνιστικό πρόβλημα προλεκυψε στην Ομόνοια ενόψει της κυριακάτικης (29/9) αναμέτρησης με την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από το κανάλι Ομόνοια TV, ο Ματέους Μουσιαλόφσκι δέχθηκε χτύπημα στην προπόνηση και τις επόμενες ημέρες θα ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης. Αν και δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό ο Πολωνός μπαίνει στο απουσιολόγιο του Βάλντας Νταμπράουσκας. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν χρησιμοποιήθηκε μέχρι στιγμής, όμως η απουσία του στο επερχόμενο ματς με την ΑΕΛ έχει μεγαλύτερη σημασία, καθώς η λειψανδρία στην επίθεση λόγω της απουσίας του Στεπίνσκι προκαλεί πονοκέφαλο στην τεχνική ηγεσία. Ο Μουσιαλόφσκι στη Λίβερπουλ είχε παίξει ως φουνταριστός στην ομάδα Κ21.

Όσο αφορά στον Γιάννη Μασούρα, θα προσπαθήσει να μπει στη σημερινή προπόνηση σε πιο υψηλούς ρυθμούς και να ακολουθήσει μέρος του κανονοικού προγράμματος ωστόσο οι πιθανότητες φαίνεται να μην είναι με το μέρος του για να προλάβει το ντέρμπι της Παρασκευής (27/9).

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More