Monday, September 9, 2024
Home » Ομόνοια: Πράσινος με κάθε επισημότητα ο Ατζίλι

Ομόνοια: Πράσινος με κάθε επισημότητα ο Ατζίλι

0 comments

Ο Ομέρ Ατζίλι είναι ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας! Οι διοικούντες τον σύλλογο της Λευκωσίας, δείχνοντας υπομονή και παράλληλα αποφασιστικότητα για υλοποίηση ποιοτικής μετεγγραφής, απέσπασαν την υπογραφή του 30χρονου Ισραηλινού μεσοεπιθετικού.

Χθες, ο Ατζίλι έφθασε στην Κύπρο για τις τελικές συζητήσεις και σήμερα, παρά το ιατρικό ζήτημα που προέκυψε και προφανώς δεν ήταν τόσο σοβαρό ώστε να αποτρέψει τη μετεγγραφή, οι πράσινοι επισημοποίησαν τη σύναψη συνεργασίας μέσω του Ομόνοια TV.

Τον ποδοσφαιριστή διεκδίκησε έντονα και η Μακάμπι Χάιφα, ομάδα που αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία προτού πάρει μετεγγραφή προ ενός έτους για την Αλ Αϊν των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων. Ωστόσο, η πρόταση της Ομόνοιας και οι φιλοδοξίες του συλλόγου, έπεισαν τον Ατζίλι να ντυθεί στα πράσινα.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός (αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης), που τη σεζόν 2020-21 φόρεσε τη φανέλα του ΑΠΟΕΛ, συνοδεύεται από εξαιρετικές επιδόσεις τόσο στις ασίστ όσο και στο σκοράρισμα. Θεωρείται βάσει βιογραφικού και αριθμών, ως ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να ανεβάσει το επίπεδο των πρασίνων στη μεσοεπιθετική γραμμή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More