Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Πράσινη καταιγίδα τριών μποφόρ σε ένα ημίχρονο!

Ομόνοια: Πράσινη καταιγίδα τριών μποφόρ σε ένα ημίχρονο!

0 comments

Ισχυρές βάσεις πρόκρισης στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ από το πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τη Ζίρα στο ΓΣΠ, έβαλε η Ομόνοια. Πράσινη καταιγίδα παρέσυρε τους Αζέρους με τρία τέρματα, μέσα σε ντελίριο ενθουσιασμού από 16.000 και πλέον οπαδούς.

Στο 13’ ο Αμίν Χαμάς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έβαλε την Ομόνοια μπροστά στο σκορ. Στο 31’ ο Εσθονός διαιτητής Γιούρι Φρίσερ μέσω VAR καταλόγισε πέναλτι για το «τριφύλλι» σε τράβηγμα του τερματοφύλακα Σίλβα στον Εράκοβιτς.

Ο Σεμέδο ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα, όμως για καλή του τύχη ο διαιτητής διέταξε επανάληψη, καθώς αμυνόμενος ποδοσφαιριστής μπήκε στην περιοχή πριν την εκτέλεση και ήρθε σε επαφή με τη μπάλα. O πρώτος σκόρερ της Ομόνοιας την περασμένη σεζόν δεν άφησε τη δεύτερη ευκαιρία να πάει χαμένη. Έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το 2-0 στο 34’.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και συγκεκριμένα στο 45’+2 η ομάδα του Νταμπράουσκας εδραίωσε ακόμα περισσότερο το προβάδισμα της. Ο Εβάντρο έκανε άνω κάτω την άμυνα των Αζέρων από δεξιά και με παράλληλη σέντρα σέρβιρε γκολ στο πιάτο στον Στεπίνσκι που απλά έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα για το 3-0.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More