Saturday, September 28, 2024
Home » Ομόνοια: Πέρασε με άριστα το τεστ αντίδρασης

Ομόνοια: Πέρασε με άριστα το τεστ αντίδρασης

0 comments

Για πρώτη φορά στη σεζόν η Ομόνοια κλήθηκε να περάσει από τεστ αντίδρασης. Η ήττα από την Ανόρθωση, σε συνδυασμό με την απώλεια λόγω κόκκινης του Μάριους Στεπίνσκι, προκάλεσαν αναταραχή στο πράσινο οικοδόμημα, όμως το τριφύλλι έδιωξε άμεσα τα μαύρα σύννεφα και μάλιστα με εκκωφαντικό τρόπο.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας πέρασε με άριστα τις εξετάσεις, κερδίζοντας 3-1 την ΑΕΛ στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Μάλιστα, οι πράσινοι κατάφεραν να ξεπεράσουν τις αναποδιές που τους παρουσιάστηκαν μέσα στο παιχνίδι. Έμειναν πίσω στο σκορ από νωρίς, με το γκολ του Σινγκ στο 8’, έχασαν με τραυματισμό τον πιο επιδραστικό τους ποδοσφαιριστή (Σεμέδο) στο 32’, κι όμως κατάφεραν να φτάσουν με άνεση στο ζητούμενο.

Η ανατροπή του σκορ ήλθε με σχετική ευκολία για την Ομόνοια, η οποία ολοκλήρωσε το ματς με 23 (!) τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι 14 στον στόχο και δύο δοκάρια! Μέχρι και ο αντίπαλος προπονητής, Κρις Κόλμαν, παραδέχθηκε ότι η έκταση της ήττας θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερη. Το τριφύλλι έπαιξε με αυτοπεποίθηση και ορμητικότητα, έδειξε ότι ο αγώνας στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ήταν μια κακή παρένθεση και πανηγύρισε την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Ο Κουλιμπαλί πέτυχε τα πρώτα δύο γκολ του στο κυπριακό πρωτάθλημα, έφθασε τα τέσσερα στη σεζόν και κατέγραψε προσωπική επίδοση καριέρας στο σκοράρισμα! Στα αξιοσημείωτα η πολύ καλή εμφάνιση του Λοΐζου Λοΐζου, ο οποίος χειροκροτήθηκε ουκ ολίγες φορές από τον προπονητή του. Μελανό σημείο της βραδιάς ο τραυματισμός του Σεμέδο και στην Ομόνοια κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα, έως ότου διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς.

Ακολουθεί «καυτό» τριήμερο με πρεμιέρα στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ κόντρα στη Βίκινγκουρ την Πέμπτη (3/10) στο ΓΣΠ και η εκτός έδρας δύσκολη αποστολή με τον Άρη στο Στάδιο Άλφαμεγα την Κυριακή, 6 Οκτωβρίου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise