Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Ο Κίτσος, ο Αραούχο και η εξήγηση για Κακουλλή

Ομόνοια: Ο Κίτσος, ο Αραούχο και η εξήγηση για Κακουλλή

0 comments

Ο Φώτης Κίτσος βάζει ξανά τη φανέλα με το τριφύλλι στο στήθος. Ο Ελλαδίτης αριστερός μπακ βρίσκεται ήδη στην Κύπρο και είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί η μετεγγραφή του από την Ομόνοια. Εξέλιξη που εκτός απροόπτου θα φέρει στην έξοδο τον Σιπριάνου, που φέρεται να εξέφρασε τη θέση να πάει σε ομάδα που θα παίρνει περισσότερο χρόνο συμμετοχής.

Την ίδια ώρα, αφού περάσει το αυριανό ματς με τη Φέχερβαρ, θα τρέξει ακόμη πιο έντονα το θέμα του επιθετικού. Όσο ο Αραούχο είναι χωρίς ομάδα, το όνομά του θα «παίζει» για την Ομόνοια. Βρίσκεται πάντα στην κορυφή της λίστας και στην ομάδα της Λευκωσίας κάνουν υπομονή, προσδοκώντας ότι στο τέλος θα τον ντύσουν στα πράσινα.

Εξάλλου, σε γραπτή δήλωσή του ο Ανδρέας Δημητρίου αναφέρθηκε στο «ναυάγιο» της μετεγγραφής Κακουλλή στην Γκέτεμποργκ. Όπως τόνισε μεταξύ άλλων, «δεν προχώρησε γιατί η ομάδα της Σουηδίας την τελευταία στιγμή, απρόσμενα και χωρίς λόγο, άλλαξε γνώμη, παρά το γεγονός ότι όλα ήταν συμφωνημένα τόσο ανάμεσα στις δύο ομάδες όσο και με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή».

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More