Tuesday, October 8, 2024
Home » Ομόνοια: Ο δραστήριος Γιόβετιτς θέλει χρόνο – Άδειασε το «Ηλίας Πούλλος»

Ομόνοια: Ο δραστήριος Γιόβετιτς θέλει χρόνο – Άδειασε το «Ηλίας Πούλλος»

0 comments

Ο Στέφαν Γιόβετιτς έκανε ντεμπούτο, αγωνίστηκε σ’ όλο το δεύτερο ημίχρονο απέναντι στον Άρηκαι έγινε ο 22ος ποδοσφαιριστής που χρησιμοποιείται από τον Νταμπράουσκας σε επίσημο αγώνα στην τρέχουσα σεζόν. Ήταν δραστήριος, όμως έδειξε πως θέλει τον χρόνο του για να επιβεβαιώσει τις δυνατότητες και το πλούσιο βιογραφικό του.

Η απουσία αγωνιστικού ρυθμού ήταν διάχυτη στις κινήσεις του 34χρονου επιθετικού, ο οποίος με την πρώτη φανέρωσε πως είναι ποδοσφαιριστής που βγαίνει εκτός περιοχής, κινείται περιφερειακά και προτιμά να επιτίθεται κατά μέτωπο στο αντίπαλο τέρμα.

Το «Ηλίας Πούλλος» άδειασε καθώς οκτώ διεθνείς ποδοσφαιριστές θα απουσιάζουν το προσεχές διάστημα από τις προπονήσεις της Ομόνοιας. Πρόκειται για τους Παναγιώτου, Κούσουλο, Χαραλάμπους, Λοΐζου, Κακουλλή με την Εθνική Ανδρών, Νικολάου με τη Νέων, Γιόβετιτς με το Μαυροβούνιο και Κίτσος με την Ελλάδα Κ21.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More