Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Οι επιμέρους στόχοι στο Μπακού

Ομόνοια: Οι επιμέρους στόχοι στο Μπακού

0 comments

Με την πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ (η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή) στις αποσκευές της, μετά το επιβλητικό 6-0 του ΓΣΠ, η αποστολή της Ομόνοιαςβρίσκεται από αργά το βραδυ της Τρίτης στο Μπακού του Αζερμπαϊτζάν.

Πήγε για να αντιμετωπίσει την Πέμπτη (29/8) στις 19:00 τη Ζίρα, στον επαναληπτικό των πλέι οφ της διοργάνωσης, που έχει αποκτήσει τυπική διαδικασία. Ούτε ο πιο αισιόδοξος οπαδός της Ζίρα δεν πιστεύει ότι μπορεί να ανατραπεί το μεγάλο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα.

Η Ομόνοια με την άνεση που της προσφέρει το 6-0, θα θελήσει να παίξει ελεύθερα, αλλά με την ίδια σοβαρότητα, σε μια προσπάθεια να φθάσει σε δεύτερη νίκη επί της αντιπάλου από το Αζερμπαϊτζάν. Παράλληλα, με αυτό τον τρόπο θα δώσει συνέχεια στο απόλυτο στα παιχνίδια της προκριματική φάσης του Κόνφερενς Λιγκ. Από την αποστολή στο Μπακού απουσιάζουν οι Χαραλάμπους και Παναγιώτου. Αντιθέτως, επανήλθε ο Εβάντρο και υπολογίζεται από τον Νταμπράουσκας.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκε και ο 18χρονος Ανδρέας Νικολάου, που αγωνίζεται ως αριστερός μπακ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More