Tuesday, September 24, 2024
Home » Ομόνοια: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην ήττα – προσγείωση

Ομόνοια: Οι βασικοί λόγοι που οδήγησαν στην ήττα – προσγείωση

0 comments

Το ξεκίνημα του ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», με την Ομόνοια να μπαίνει δυνατά και να δημιουργεί δύο σπουδαίες ευκαιρίες, δεν προμήνυε ότι το τέλος του θα ήταν αρνητικό και θα έφευγε με την πρώτη ήττα (0-1) της.

Υπάρχει εξήγηση γι’ αυτό. Από τη μια, η αποβολή του Στεπίνσκι (33’), σ’ ένα αχρείαστο φάουλ έξω από την αντίπαλη περιοχή και από την άλλη, η κακή διαχείριση από τον Νταμπράουσκας των δεδομένων που δημιουργήθηκαν από εκείνο το σημείο. Πλήρης αδράνεια από τον Λιθουανό τεχνικό, που άφησε την Ομόνοια χωρίς επιθετικό για 44 λεπτά! Δώδεκα συν δέκα (καθυστερήσεις) στο πρώτο ημίχρονο και άλλα 22 στο δεύτερο. Ο Κακουλλής πέρασε στον αγώνα στο 67’!

Χαστούκι αφύπνισης για την Ομόνοια, αλλά και προσγείωσης, αφού προηγουμένως δόθηκε η εντύπωση ότι είναι άτρωτη. Με την ΑΕΚ η εμφάνιση δεν ήταν καλή, παρά τη νίκη και προχθές δεν έβγαλε αντίδραση έστω κι αν έπαιζε με 10 παίκτες. «Μέχρι τώρα στην Ευρώπη και στα παιχνίδια πρωταθλήματος, ήταν κάτι σαν περίοδος προετοιμασίας.

Τώρα τελείωσε και με το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ ξεκινά το πρωτάθλημα» είχε πει πριν το ματς με τους Λαρνακείς ο Νταμπράουσκας. Ακολούθησαν δύο παιχνίδια στα οποία η Ομόνοια προβλημάτισε. Επίσης, οι αλλαγές του τεχνικού των πρασίνων, είναι λόγος συζήτησης ανάμεσα στους οπαδούς της ομάδας. Είναι η πρώτη ήττα, ήρθε νωρίς και θα θελήσει να βγάλει για πρώτη φορά αντίδραση. Ποια θα είναι, η απάντηση στο ντέρμπι με την ΑΕΛ την Παρασκευή.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More