Monday, September 16, 2024
Home » Ομόνοια/Νταμπράουσκας: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει» και το… σημάδι τίτλων!

Ομόνοια/Νταμπράουσκας: Ο συνδυασμός που «σκοτώνει» και το… σημάδι τίτλων!

0 comments

Αν όντως ισχύει αυτό που λένε, ότι δηλαδή η καλή μέρα φαίνεται από το πρωί, η Ομόνοιαμπορεί να αισιοδοξεί για τα πρώτα δείγματα γραφής του Βάλντας Νταμπράουσκας.

Ο Λιθουανός προπονητής κέρδισε με μιας την… κερκίδα, με τον συνδυασμό που «σκοτώνει»: Ομάδα που κερδίζει αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο!

Έξι νίκες και μία «αναίμακτη» ήττα (0-1 από τη Ζίρα στη ρεβάνς του 6-0). Κάτι που αποτελεί την ισοφάριση του δεύτερου καλύτερου ξεκινήματός του, ως προπονητής σε επίπεδο Ανδρών, στα εφτά πρώτα παιχνίδια σε κάθε νέα ομάδα του.

Καλύτερη αρχή έκανε μόνο στη Ζαλγκίρις, με την οποίαν έκανε το 7 στα 7! Ίδια επίδοση με τη φετινή στην Ομόνοια είχε και με τη Λουντογκόρετς, ενώ θετικά ήταν τα αποτελέσματα και στα αντίστοιχα παιχνίδια με τη Ρίγα ΦΣ (5 νίκες, 1 ισοπαλία, 1 ήττα) και Χάιντουκ Σπλιτ (5 νίκης, 2 ισοπαλίες).

Δεν μπορεί να πει το ίδιο, όμως, για τα εφτά πρώτα ματς του σε Εκράνας (1 νίκη, 5 ισοπαλίες, 1 ήττα), Γκόριτσα (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, 2 ήττες) και ΟΦΗ (1 νίκη, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες).

Πιο είναι όμως το καλύτερο νέο για τους Ομονοιάτες; Ότι με τις ομάδες που άρχισε καλά τη σταδιοδρομία του, κέρδισε όλους τους τίτλους του. Κάτι που ίσως να αποτελεί σημάδι για ό,τι θα ακολουθήσει και με το «τριφύλλι».

Οι τίτλοι του Νταμπράουσκας

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Πρωτάθλημα: 2015, 2016
Κύπελλο Λιθουανίας: 2014–15, 2015–16, 2016
Σούπερ Καπ Λιθουανίας: 2015, 2016, 2017

ΡΙΓΑ ΦΣ
Κύπελλο Λιθουανίας: 2019

ΛΟΥΝΤΟΓΚΟΡΕΤΣ
Πρωτάθλημα Βουλγαρίας: 2020–21

ΧΑΪΝΤΟΥΚ ΣΠΛΙΤ
Κύπελλο Κροατίας: 2021–22

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More