Saturday, September 21, 2024
Home » Ομόνοια: Με φόρα και ψυχολογία για τη συνέχεια στο αλάνθαστο

Ομόνοια: Με φόρα και ψυχολογία για τη συνέχεια στο αλάνθαστο

0 comments

Απάντησε με «ναι» η Ομόνοια, στις έως τώρα προκλήσεις που είχε ενώπιον της. Πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, νίκες στα πρώτα τρία παιχνίδια πρωταθλήματος.

Γι’ αυτό και σήμερα, απέναντι στην Ανόρθωση στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε νέα πρόκληση, θα θελήσει να ανταποκριθεί στο μέγιστο βαθμό και να φύγει με το «διπλό». Πάει με φόρα και ψυχολογία μετά και τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, θέλοντας να φθάσει σε καρέ νικών στο ξεκίνημα της σεζόν, κάτι που έχει να πετύχει από τη σεζόν 2008-09.

Οι πράσινοι, αν και στο τελευταίο παιχνίδι δεν είχαν την αναμενόμενη καλή εμφάνιση, πήραν το ζητούμενο και έδειξαν πως μπορούν και στα πιο δύσκολα. Έχουν το μομέντουμ, τις επιλογές και τη θετική παράδοση για να αποδράσουν με νικηφόρο αποτέλεσμα από την έδρα της Ανόρθωσης και να διατηρηθούν στην κορυφή. Δεν τους παρασύρει το γεγονός ότι, η αντίπαλός τους δεν είχε καλό ξεκίνημα ή ταλαιπωρείται διοικητικά. Είναι προσηλωμένοι στον στόχο τους, θα θελήσουν να παρουσιαστούν με το καλό αγωνιστικό πρόσωπό τους και να δώσουν συνέχεια στις επιτυχίες.

Ο Νταμπράουσκας προετοίμασε την ομάδα του, υπολογίζοντας και τον Ατζίλι σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα. Δεν πρόλαβαν οι Λοΐζου και Μασούρας. Ακόμη κι έτσι, έχει τις επιλογές για να παρουσιάσει το καλύτερο δυνατό σχήμα, αυτό που κρίνει ότι είναι σε θέση να ανταπεξέλθει και να οδηγήσει την Ομόνοια στη νίκη. Θέση στην ενδεκάδα διεκδικούν οι Κούσουλος, Χαραλάμπους και Αλιούμ. Εάν ο τελευταίος κληθεί να καλύψει το δεξί άκρο της επίθεσης, τότε θα μετακινηθεί ο Σίμιτς σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More