Sunday, October 27, 2024
Home » Ομόνοια: Με σημαντικές επιστροφές και απώλειες κόντρα στην Καρμιώτισσα

Ομόνοια: Με σημαντικές επιστροφές και απώλειες κόντρα στην Καρμιώτισσα

0 comments

Η Ομόνοιαθέλει να επιστρέψει αμέσως στις νίκες στην κυπριακή πραγματικότητα, μετά την ήττα με 0-2 από τη Χαρτς στη Σκωτία για το Κόνφερενς Λιγκ. Τη Δευτέρα θα αντιμετωπίσει στο «Αμμόχωστος» την Καρμιώτισσα και επιδιώκει να ανακόψει την κακή αγωνιστική πορεία της, αφού προέρχεται από τρία διαδοχικά αρνητικά αποτελέσματα (Άρης 0-2, Παραλίμνι 0-1 στα δύο προηγούμενα παιχνίδια).

Οι «πράσινοι» επέστρεψαν στην Κύπρο τα ξημερώματα του Σαββάτου, λόγω καθυστέρησης της πτήσης τους, και προπονήθηκαν το απόγευμα της ίδιας μέρας. Σήμερα ο Νταμπράουσκας, ο οποίος βρίσκεται υπό πίεση, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ομάδας.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, δεν υπολογίζεται ο Σίμιτς, ο οποίος θα περάσει από εξετάσεις, καθώς και οι Ατζίλι και Μουσιαλόφσκι. Αντίθετα, ο Γιόβετιτς επιστρέφει και, μετά την καλή εμφάνιση απέναντι στο Παραλίμνι, η παρουσία του στην αρχική ενδεκάδα θεωρείται σχεδόν δεδομένη, όπως και των Λοΐζου και Παναγιώτου.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More