Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια/Λοΐζου: Αν θα έχει άλλη ευκαιρία, μοιάζει να ’ναι η τελευταία

Ομόνοια/Λοΐζου: Αν θα έχει άλλη ευκαιρία, μοιάζει να ’ναι η τελευταία

0 comments

Κούρασε το θέμα Λοΐζος Λοΐζου, το μένει ή φεύγει από την Ομόνοια. Παίχτηκαν αρκετά επεισόδια έως τώρα, σ’ ένα σίριαλ που στο τέλος ξεκάθαρα ζημιωμένο βγάζει τον ποδοσφαιριστή. Και γι’ αυτό, μάλλον, δεν φταίει κανείς άλλος από τον ίδιο και το πως χειρίστηκε το όλο ζήτημα.

Γιατί, εάν έσκυβε το κεφάλι του, δούλευε και κέρδιζε την εκτίμηση του προπονητή του, θα μπορούσε να χτίσει όνομα που σε κάποια στιγμή θα ερχόταν και η μετεγγραφή στο εξωτερικό, που αποτελεί μεγάλη του επιθυμία.

Τώρα, τι απομένει; Να του δώσει την ευκαιρία ο Νταμπράουσκας, από τη στιγμή που από την πλευρά του Λοΐζου διαρρέει ότι επιθυμεί επιστροφή του στην ομάδα. Ο τεχνικός της Ομόνοιας, στις δηλώσεις του την Τετάρτη, έριξε την μπάλα στον ποδοσφαιριστή. Αυτός με τη σειρά του, τώρα, την επέστρεψε στον Νταμπράουσκας.

Αν θα έχει άλλη ευκαιρία ο Λοΐζου, μοιάζει να είναι και η τελευταία στην Ομόνοια. Θα πρέπει να βοηθήσει ο ίδιος τον εαυτό του, αλλά και το περιβάλλον του, για το οποίο έκανε λόγο ο Λιθουανός προπονητής, θα πρέπει να συμβάλει προς όφελος του ποδοσφαιριστή. Είναι κρίμα να χαθεί ένα ταλέντο, γιατί κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως έχει πολλές δυνατότητες.

«Δεν κλείνω την πόρτα σε κανένα. Να σκεφτεί τι θέλει για το μέλλον του και πως θα πετύχει τους στόχους του» ήταν από τις χαρακτηριστικές ατάκες του Νταμπράουσκας. Φαίνεται να υπάρχει ακόμη καλή διάθεση και το μέλλον του Λοΐζου είναι στην Ομόνοια. Είναι στα πόδια του, εάν θα πάρει τελικά νέα ευκαιρία, να αντιστρέψει το κλίμα προς το πρόσωπό του. Ας το δει ως την πρόκληση της καριέρας του.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More