Saturday, September 28, 2024
Home » Ομόνοια: Καρέ νικών από την εποχή του Τούτιτς!

Ομόνοια: Καρέ νικών από την εποχή του Τούτιτς!

0 comments

Πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ, κάναμε λόγο ότι η Ομόνοια είχε να κάνει το «τρία στα τρία» στο ξεκίνημα από τη σεζόν 2010-11. Τότε, όμως, στο αμέσως επόμενο παιχνίδι δέχθηκε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΠ Κινύρα Πέγειας και τερματίστηκε το σερί. Τώρα, για να βρούμε ακόμη πιο ιδανικό ξεκίνημα στη σεζόν, δηλαδή το «τέσσερα στα τέσσερα» έπρεπε να πάμε δύο σεζόν πίσω, στο 2008-09.

Έχοντας στον πάγκο της τον Νεντίμ Τούτιτς, η Ομόνοια πέτυχε καρέ νικών. Τη μια, πάντως, την πήρε στα χαρτιά, αυτή απέναντι στον Απόλλωνα. Ενώ κέρδιζε με 2-0 μέσα στο Τσίρειο, το ματς διακόπηκε στο 89′ εξ υπαιτιότητας της γηπεδούχο ομάδας, όπως αποφάνθηκε η Δικαστική Επιτροπή. Στα άλλα τρία ματς επικράτησε των Παραλιμνίου εκτός έδρας, Αλκής στο ΓΣΠ και Ατρόμητου επίσης εντός έδρας.

Μετά από 16 χρόνια, λοιπόν, η Ομόνοια θα θελήσει να επαναλάβει εαυτόν, να φθάσει σε τέταρτη διαδοχική νίκη και να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας. Θα το πετύχει εάν μπορέσει να υπερπηδήσει αύριο το εμπόδιο της Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Μια δύσκολη αποστολή για τους πράσινους, που δεν τους παρασύρει το γεγονός ότι η αντίπαλός τους δεν άρχισε καλά τη σεζόν.

Με φόρα από τις τρεις σερί νίκες, αλλά θέλοντας να στείλει το μήνυμα πως η κακή εικόνα με την ΑΕΚ ήταν απλώς μια παρένθεση, αν και συνοδεύτηκε με επιτυχία, η Ομόνοια παρουσιάζεται αποφασισμένη να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και να δώσει συνέχει στο αλάνθαστο. Ο Ατζίλι αναμένεται να επανέλθει στην αποστολή, σήμερα θα κριθεί η παρουσία των Λοΐζου και Μασούρα.

Πηγή: Goal News

You may also like

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise