Monday, October 14, 2024
Home » Ομόνοια: Καρέ αγώνων με ένδειξη μονόδρομος πριν την «καταιγίδα»

Ομόνοια: Καρέ αγώνων με ένδειξη μονόδρομος πριν την «καταιγίδα»

0 comments

Ο απολογισμός των 12 αγώνων στις έξι πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος δεν είναι άσχημος για την Ομόνοια. Προφανώς και η συγκομιδή θα μπορούσε να ήταν ακόμη καλύτερη για το «τριφύλλι», όμως οι εκτός έδρας ήττες από Ανόρθωση και Άρη δεν εκτροχιάζουν την ομάδα από την πορεία πρωταθλητισμού.

Η ομάδα του Βάλντας Νταμπράουσκας βρίσκεται στην 3η θέση με 12 βαθμούς, στο -4 από την πρωτοπόρο και αλάνθαστη Πάφος FC. Το διάστημα που ακολουθεί μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος προσφέρεται για την Ομόνοια ώστε να «τρέξει» σερί συνεχόμενων νικών και να καλύψει το χαμένο έδαφος.

Εννοείται πως κανένας αγώνας δεν είναι κερδισμένος πριν αυτός διεξαχθεί. Ούτε η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα σε δύο αντιπάλους εξασφαλίζει εκ προοιμίου οτιδήποτε. Όμως, το πρόγραμμα του «τριφυλλιού» στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος δίνει τη δυνατότητα για σερί επιτυχιών, αφού οι πράσινοι αντιμετωπίζουν θεωρητικά μικρομεσαίες ομάδες. Παραλίμνι (εντός), Καρμιώτισσα (εκτός), Ομόνοια 29Μ (εντός) και Ομόνοια Αραδίππου (εκτός) είναι οι επόμενοι τέσσερις αντίπαλοι για την ομάδα του Νταμπράουσκας πριν την «καταιγίδα» των μαζεμένων ντέρμπι με Απόλλων (εντός), Πάφος (εντός), ΑΠΟΕΛ (εντός).

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More