Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Η ώρα να… μιλήσει πιο δυνατά το βάθος

Ομόνοια: Η ώρα να… μιλήσει πιο δυνατά το βάθος

0 comments

Ναι μεν του ντέρμπι με την ΑΕΚ προηγήθηκε η διακοπή του πρωταθλήματος, όμως η Ομόνοια παρουσίασε σημάδια κούρασης, τα οποία όσο κυλούσε ο χρόνος γίνονταν όλο και πιο έντονα. Δεν μπορεί να μην τα διαπίστωσε ο Βάλντας Νταμπράουσκας, τα οποία θα θελήσει να διαχειριστεί ενόψει της συνέχειας και ιδιαιτέρως στο προσεχές νέο ντέρμπι με την Ανόρθωση, το βράδυ του Σαββάτου στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ιδιαίτερα στη μεσαία γραμμή, κατά κύριο λόγο οι Μάριτς και Εράκοβιτς που έβγαλαν όλο το 90λεπτο, έδειξαν καταπονημένοι. Δεν μπορούσαν να κρατήσουν και να κυκλοφορήσουν μπάλα, όπως σε προηγούμενα παιχνίδια, δίνοντας τη δυνατότητα στους αντιπάλους τους να ανακτούν την κατοχή και να βάζουν πίεση.

Ο Χαραλάμπους, ήταν ποδοσφαιριστής που μπορούσε να δώσει λύση, έκανε ζέσταμα, όμως ποτέ δεν κλήθηκε να περάσει στον αγώνα ίσως γιατί προερχόταν από τραυματισμό και δεν ήταν σε βαθμό να πάρει λεπτά συμμετοχής. Το Σάββατο ενδέχεται ο διεθνής μέσος να πάρει φανέλα βασικού, αναλόγως της κατάστασης του ίδιου, των πιο πάνω συμπαικτών του, αλλά και του πλάνου που θα θελήσει να εφαρμόσει ο Λιθουανός τεχνικός. Έχει γίνει πολλές φορές αναφορά για το ποιοτικό βάθος της φετινής Ομόνοιας και ίσως να έφθασε η ώρα να… μιλήσει ακόμη πιο δυνατά ενόψει ενός εκτός έδρας ντέρμπι.

Θα διαφανεί μέσα από τις δύο τελευταίες προπονήσεις εάν θα προλάβουν οι παίκτες που ήταν εκτός με την ΑΕΚ, οι Ατζίλι, Λοΐζου και Μασούρας. Οι δύο πρώτοι έχουν αυξημένες πιθανότητες. Ο Μπέζους ανεβάζει συνεχώς ρυθμό, ακολουθεί μέρος του κανονικού προγράμματος και ενδέχεται περί τα τέλη Οκτωβρίου να θέσει εαυτόν στην τεχνική ηγεσία.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More