Friday, October 18, 2024
Home » Ομόνοια: Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ο Νταμπράουσκας

Ομόνοια: Ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει ο Νταμπράουσκας

0 comments

Ο Βάλντας Νταμπράουσκας ολοκληρώνει με απογευματινή προπόνηση την προετοιμασία της Ομόνοιας για τον αυριανό αγώνα με το Παραλμνι στο ΓΣΠ. Ο Λιθουανός τεχνικός θα ζυγίσει τα πάντα όσον αφορά στην κατάσταση των παικτών του και αναλόγως θα καταλήξει στις επιλογές για το αρχικό σχήμα.

Κάποιοι είχαν υποχρεώσεις με την εθνική τους, ενώ ακολουθεί και εκτός έδρας ευρωπαϊκό ματς με τη Χαρτς. Στη σημερινή προπόνηση θα κριθεί η παρουσία του Κακουλλή στην αποστολή. Ο Μουσιαλόφσκι ανεβάζει ρυθμό και εντός της επόμενης εβδομάδας θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα. Επιστρέφουν οι Σεμέδο και Στεπίνσκι, αυξάνοντας τις επιλογές στην επιθετική γραμμή.

Ο Πολωνός έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση του επιθετικού κορυφής, καθώς ο Στέφαν Γιόβετιτς είχε υποχρεώσεις με την Εθνική Μαυροβουνίου. Πάντως, δεν αποκλείεται οι δυο τους να συνυπάρξουν στη γραμμή κρούσης του «τριφυλλιού» είτε από την αρχή είτε κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More