Sunday, October 20, 2024
Home » Ομόνοια: Δηλαδή, τι άλλο να έκανε ο Νταμπράουσκας; Να μπει να το βάλει;

Ομόνοια: Δηλαδή, τι άλλο να έκανε ο Νταμπράουσκας; Να μπει να το βάλει;

0 comments

Η χιλιοειπωμένη ατάκα που ξεστόμισε πρώτη φορά ο Ίβιτσα Όσιμ «η μπάλα είναι πόρνη» αντικατοπτρίζει πλήρως τα συναισθήματα των παικτών, της τεχνικής ηγεσίας και των οπαδών της Ομόνοιας, μετά την απρόσμενη ήττα με 0-1 από την Ένωση Νέων Παραλιμνίου, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το αλάνθαστο σερί εφτά αγώνων στο ΓΣΠ έλαβε τέλος για το «τριφύλλι» σ’ ένα ματς που ελάχιστοι περίμεναν ότι θα είχε απώλειες βαθμών, πόσο μάλλον να ηττηθεί. Στο ποδόσφαιρο, καλώς ή κακώς, δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Και το μόνο σίγουρο είναι πως το βράδυ του Σαββάτου (19/10) στο ΓΣΠ δεν κέρδισε η καλύτερη ομάδα.

Ο Βάλντας Νταμπράουκας ύψωσε ασπίδα προστασίας στους παίκτες του, ανέλαβε την ευθύνη της ήττας και στάθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες που είχε η ομάδα του. «Δεν μπορώ να πω κάτι αρνητικό για τους παίκτες μου σήμερα. Αυτό που πήγε λάθος ήταν ότι δεν σκοράραμε και η μπάλα δεν έμπαινε μέσα στα δίχτυα», είπε μεταξύ άλλων ο Λιθουανός. Και εδώ που τα λέμε, δεν έχει κι άδικο. Δηλαδή, τι άλλο να έκανε; Να μπει μέσα να βάλει γκολ;

Η Ομόνοια ολοκλήρωσε τον αγώνα με 16 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι εννέα στον στόχο. Είχε ένα δοκάρι και ένα τέρμα που ακυρώθηκε (ορθά) λόγω οφσάιντ. Προσθέστε στην εξίσωση άλλες 5-6 ξεκάθαρες προϋποθέσεις για γκολ που δεν έγιναν καν ευκαιρίες και θα έχετε ολοκληρωμένη την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Νταμπράουσκας προσπάθησε από τον πάγκο να αλλάξει τη ροή του αγώνα, κάνοντας ολοένα και πιο επιθετική την ομάδα του με τις αλλαγές. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν επιθετικός μονόλογος των πρασίνων, οι επιθέσεις διαδέχονταν η μία την άλλη, αλλά το «τριφύλλι» υστέρησε στην τελική πάσα και κυρίως στην τελική προσπάθεια. Το ανησυχητικό για την Ομόνοια είναι πως στα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος έμεινε «άσφαιρη». Και όπως λέει ο θυμόσοφος λαός «σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση».

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More