Thursday, September 19, 2024
Home » Ομόνοια: Δέκα με τόνο!

Ομόνοια: Δέκα με τόνο!

0 comments

«Αν καταφέρουμε να κερδίσουμε την Κυριακή θα βάλω 10 στα 10 στην ομάδα μου, πνευματικά κυρίως», δήλωσε οΒάλντας Νταμπράουσκας, λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ζίρα Αζερμπαϊτζάν. Ε, λοιπόν, αν ο Λιθουανός τεχνικός έπρεπε να βαθμολογήσει τη μέχρι τώρα πορεία του «τριφυλλιού» θα έβαζε δέκα με τόνο!

Το σούπερ «διπλό» (2-3) της Ομόνοιας με ανατροπή στην ανατροπή επί της Νέας Σαλαμίνας στο «Αμμόχωστος»… γιγάντωσε τη δυναμική των πρασίνων. Το «τριφύλλι» πάει στην πρώτη διακοπή της σεζόν έχοντας πετύχει τον πρώτο μεγάλο στόχο της σεζόν, που ήταν η πρόκριση στη League Phase του Κόνφερενς Λιγκ. Μάλιστα, το έκανε με ρεκόρ διαδοχικών νικών στην ιστορία των κυπριακών ομάδων στα ευρωπαϊκά κύπελλα, έχοντας πετύχει την ευρύτερη νίκη στην ευρωπαϊκή ιστορία τους και με πειστικές εμφανίσεις.

Ο στόχος για επιστροφή στην κορυφή του κυπριακού ποδοσφαίρου άρχισε ιδανικά για την Ομόνοια, με δύο επιτυχίες σε ισάριθμα ματς και συντελεστή τερμάτων έξι γκολ υπέρ και δύο κατά. Στο «Αμμόχωστος», μάλιστα, δοκιμάστηκαν οι αντοχές των πρασίνων, αφού το πράγμα έδειξε να στραβώνει για την Ομόνοια. Βρέθηκαν πίσω στο σκορ, έχασαν με τραυματισμό τους Κούσουλο και Ελάντερ, όμως κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να πανηγυρίσουν «τρίποντο» σε μία δύσκολη έδρα.

Τα πρώτα μηνύματα για την ανανεωμένη Ομόνοια είναι άκρως ενθαρρυντικά. Το «τριφύλλι» παρουσιάζεται ποιοτικά και ποσοτικά στελεχωμένο για να διεκδικήσει όλους τους στόχους και στο «Ηλίας Πούλλος» έχουν κάθε λόγο να προσδοκούν σε ανάλογη συνέχεια.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More