Monday, September 16, 2024
Home » Ομόνοια: Γκέτεμποργκ καλεί Κακουλλή, ετοιμάζει βαλίτσες για Σουηδία!

Ομόνοια: Γκέτεμποργκ καλεί Κακουλλή, ετοιμάζει βαλίτσες για Σουηδία!

0 comments

Την πόρτα της Ομόνοιας για απόκτηση του Ανδρόνικου Κακουλλή κτύπησε η Γκέτεμποργκ. Η σουηδική ομάδα εδώ και καιρό έβαλε στο στόχαστρο τον Κύπριο επιθετικό και δεν έμεινε στα λόγια. Κατέθεσε επίσημη πρόταση στο «τριφύλλι» για να κάνει δικό της τον ποδοσφαιριστή.

Η μπάλα είναι, πλέον, στα πόδια της διοίκησης Σταύρου Παπασταύρου, η οποία θα αποφασίσει κατά πόσο το ποσό που προσφέρουν οι Σουηδοί είναι ικανοποιητικό για να παραχωρήσουν τον 23χρονο ποδοσφαιριστή. Διαρρέει πως η προσφορά των σκανδιναβών ξεπερνά τις 500.000 ευρώ.

Ο Κακουλλής βλέπει «ζεστά» το ενδεχόμενο μετακόμισης του στο σουηδικό πρωτάθλημα και με οδηγό τη διαδρομή του Ιωάννη Πίττα, θα επιδιώξει να ανοίξει τα «φτερά» του σε πιο προηγμένα πρωταθλήματα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι επαφές ανάμεσα σε Ομόνοια και Γκέτεμποργκ είναι σε καλό δρόμο και οι πιθανότητες ολοκλήρωσης της μετεγγραφής αρκετές. Όμως, συστήνεται υπομονή, καθώς σε περιπτώσεις διαπραγματεύσεων για μετεγγραφή, τίποτα δεν είναι δεδομένο πριν πέσουν οι υπογραφές.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More