Wednesday, September 25, 2024
Home » Ομόνοια Αραδίππου: Τελικά, είναι 29 τα χρόνια της… μεγάλης φαγούρας

Ομόνοια Αραδίππου: Τελικά, είναι 29 τα χρόνια της… μεγάλης φαγούρας

0 comments

Οι στιγμές για τους οπαδούς της Ομόνοιας Αραδίππου στο Παραλίμνι ήταν συγκινητικές, αλλά και ιστορικές. Τα «περιστέρια» πέτυχαν την πρώτη τους νίκη (2-0 από το πρώτο ημίχρονο) στην τρέχουσα περίοδο και την πρώτη τους στη μεγάλη κατηγορία μετά από 29 ολόκληρες σεζόν!

Ήταν στην Α’ κατηγορία και τη σεζόν 1995-96, αλλά δεν είχαν καταφέρει να πανηγυρίσουν νίκη (είχαν όλες κι όλες δύο ισοπαλίες!). Η προηγούμενη νίκη τους ήταν στη σεζόν 1994-95 όταν «έγραψαν» τρία τρίποντα συνολικά. Νίκησαν στην έδρα τους τον Εθνικό Άχνας (3-0) και εκτός έδρας την ΑΕΛ και τον Άρη με 2-1!

Είναι αξιοσημείωτο, επίσης, ότι στη φετινή σεζόν η Ομόνοια Αραδίππου σε τέσσερις αγώνες έχει 4 βαθμούς, ενώ στην τελευταία της σεζόν στους «μεγάλους», είχε μόλις 2 βαθμούς σε 26 βαθμούς.

Πώς να μην είναι χαρούμενοι και συγκινημένοι οι Αραδιππιώτες, ιδιαίτεροι οι μεγαλύτεροι σε ηλικία που έκαναν υπομονή για τρεις δεκαετίες. Και βέβαια, όλοι προσδοκούν ότι θα υπάρξει και ανάλογη συνέχεια, αρχής γενομένης στον αγώνα του Σαββάτου με αντίπαλο την Καρμιώτισσα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More