Saturday, October 12, 2024
Home » Ομόνοια: Έπαιξε για 76′ κόντρα στην Τουρκία και ανεβάζει στροφές ο Γιόβετιτς

Ομόνοια: Έπαιξε για 76′ κόντρα στην Τουρκία και ανεβάζει στροφές ο Γιόβετιτς

0 comments

Φανέλα βασικού στον ψεσινό αγώνα της Εθνικής Μαυροβουνίου πήρε ο επιθετικός της Ομόνοιας, Στέβαν Γιόβετιτς. Ο 34χρονος αγωνίστηκε για 76 λεπτά στην ήττα με 0-1 της Εθνικής του ομάδας από την Τουρκία, στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Β’ Κατηγορίας του πρωταθλήματος εθνών.

Αυτή ήταν μάλιτσα η 78η συμμετοχή για τον ίδιο, φορώντας το εθνόσημο στο στήθος, όντας ο δεύτερος στη σχετική λίστα με τις περισσότερες εμφανίσεις και υπολείπεται άλλες οχτώ για να φτάσει στην πρωτιά και τον Φάτος Μπέτσιραι. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιόβετιτς φιγουράρει στην κορυφή με των σκόρερ στην ιστορία της Εθνικής Μαυροβουνίου με 36 γκολ.

Σημαντικό γεγονός για τον Γιόβετιτς ότι αγωνίστηκε για μεγάλο μέρος του αγώνα και πήρε σημαντικό χρόνο συμμετοχής που θα τον βοηθήσουν να αποκτήσει ρυθμό και να ανεβάσει στροφές έτσι ώστε να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στη βασική ενδεκάδα της Ομόνοιας.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More