Friday, September 20, 2024
Home » Ομόνοια: Άφησε τη δουλειά στη μέση

Ομόνοια: Άφησε τη δουλειά στη μέση

0 comments

Γλυκόπικρη γεύση άφησε στην Ομόνοια η νίκη επί της Φέχερβαρ, το βράδυ της Πέμπτης (8/8) στο ΓΣΠ, για τον 3ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ. Το 1-0 είναι πολύ «φτωχό» για την εικόνα της αναμέτρησης.

Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν το ματς με 18 τελικές προσπάθειες, εκ των οποίων οι έξι εντός στόχο, ένα δοκάρι και ορισμένες ξεκάθαρες ευκαιρίες. Η αστοχία κυρίως και η ατυχία κατά δεύτερο λόγο δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να τελειώσει τη δουλειά ή τουλάχιστον να ταξιδέψει με ισχυρό προβάδισμα στην Ουγγαρία, για τον επαναληπτικό της ερχόμενης Τετάρτης (14/8).

Το καλό νέο για την Ομόνοια είναι πως πέτυχε τρίτη νίκη με τον Βάλντας Νταμπράουσκας στο τιμόνι, ήταν αρκετά παραγωγική σε φάσεις και κράτησε για πρώτη φορά απαραβίαστη την εστία της. Προφανώς και ο Λιθουανός τεχνικός θα ήθελε μεγαλύτερο βαθμό αποτελεσματικότητας και αυτό θα είναι ακόμα πιο απαραίτητο σε έξι βράδια στην Ουγγαρία. Ο βαθμός δυσκολίας του αγώνα θα είναι κατά πολύ αυξημένος και από τη στιγμή που η Ομόνοια δεν μετουσίωσε την υπεροχή της με μεγαλύτερο σκορ καλείται να επιβεβαιώσει την ανωτερότητα της σε ξένο έδαφος.

Καταληκτικά, το μέχρι στιγμής της Ομόνοιας είναι ενθαρρυντικό. Το «τριφύλλι» δείχνει να έχει μεγαλύτερη ποιότητα και ποσότητα στο ρόστερ σε σχέση με πέρσι και ακόμη αναμένονται να προστεθούν σημαντικοί κρίκοι στην αλυσίδα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More