Sunday, September 8, 2024
Home » Ολυμπιακός: Φέρνει τον Βέλντε, θέμα ωρών οι υπογραφές

Ολυμπιακός: Φέρνει τον Βέλντε, θέμα ωρών οι υπογραφές

0 comments

Ο Ολυμπιακός είναι πολύ κοντά στην ολοκλήρωση μιας ακόμα μεταγραφής, καθώς έδωσε τα χέρια με την Λεχ Πόζναν για την απόκτηση του Νορβηγού μεσοεπιθετικού, Κρίστοφερ Βέλντε, μια περίπτωση που είχαμε αναλύσει στο SPORT24.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε ένα ποσό της τάξεως των τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ συν 500 χιλιάδες τα μπόνους επίτευξης στόχων. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν μέσα στις επόμενες ώρες, προκειμένου να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του.

Ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής έχει (τουλάχιστον προσωρινά) συμβόλαιο με τη Λεχ Πόζναν έως τον Δεκέμβριο του 2025 και προέρχεται από σπουδαία περίοδο όπου σε 39 συμμετοχές είχε 13 γκολ και 5 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Τη σεζόν 2022-23, ο νεαρός επιθετικός έπαιξε σε 38 ματς σε πρωτάθλημα και Conference League, με απολογισμό 13 γκολ και τέσσερις ασίστ. Συνολικά στην καριέρα του σε συλλογικό επίπεδο έχει 216 παιχνίδια, 56 γκολ και 37 ασίστ.

Ο Σκανδιναβός ποδοσφαιριστής είναι γρήγορος, με καλή τεχνική κατάρτιση, εξαιρετική ντρίμπλα, καλή μακρινή πάσα και ευχέρεια στο σκοράρισμα.

Παλαιότερα είχε χρησιμοποιηθεί επίσης στις θέσεις του σέντερ φορ, του περιφερειακού επιθετικού και του κεντρικού χαφ, αλλά εκεί που αποδίδει καλύτερα είναι ως εξτρέμ

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More