Friday, September 20, 2024
Home » Ολυμπιακός: Ο Μπιελ που δεν έπεισε τον Μεντιλίμπαρ και η περαιτέρω ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι

Ολυμπιακός: Ο Μπιελ που δεν έπεισε τον Μεντιλίμπαρ και η περαιτέρω ενίσχυση στο μεσοεπιθετικό κομμάτι

0 comments

Δεν είναι πάντα εύκολο να μπεις στη ψυχοσύνθεση ενός παίκτη αλλά και στο τι μπορεί να έχει κατά νου. Στην περίπτωση του Πεπ Μπιελ η επιστροφή του στον Ολυμπιακό μετά από τον δανεισμό του δημιούργησε προοπτική αλλά και μία ελπίδα ότι θα μπορούσε να μείνει στην ομάδα αυτή τη φορά αλλά και να προσφέρει μέσα στην ερχόμενη σεζόν.

Ο Μπιελ λοιπόν εάν εξαιρέσει κανείς ένα καλό του ημίχρονο σε επίπεδο φιλικών αγώνων δεν είχε γενικά καλή ή πειστική εικόνα. Ο Μεντιλίμπαρ τον κράτησε για να τον δει στην προετοιμασία, τον τέσταρε, έβγαλε τα συμπεράσματά του και τελικώς κρίθηκε πώς δεν υπήρχε χώρος στο ρόστερ για τον Ισπανό. Ήτοι ο Ισπανός τεχνικός δεν πείστηκε από τον Μπιελ.

Τώρα δεν μπορεί να διατυπωθεί με σιγουριά ότι θα προκύψει αντί-Μπιελ διότι δεν ήταν ποτέ βέβαιο πώς ο Ισπανός μεσοεπιθετικός θα έμενε στην ομάδα. Ωστόσο πέραν του Ντάνιελ Ποντένσε και των εκτιμήσεων που παραμένουν για την επιστροφή του, είναι ανοιχτό το να γίνει και μία έξτρα κίνηση για έναν παίκτη που είτε να είναι μεσοεπιθετικός είτε περιφερειακός επιθετικός.

Τα χαρακτηριστικά του Μπιελ θα μπορούσαν να βοηθήσουν τον Ολυμπιακό. Όμως η αγωνιστική αστάθεια του Ισπανού και το γεγονός ότι δεν έβγαζε αυτά τα στοιχεία στο γήπεδο στην προετοιμασία δεν άφηναν και πολλά περιθώρια. Ο 27χρονος Μπιελ στον Ολυμπιακό είχε 59 αγώνες με 12 γκολ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More