Saturday, September 21, 2024
Home » Ολυμπιακός: Μετά την Ο’Jogo και η Record κάνει λόγο για ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Όρτα

Ολυμπιακός: Μετά την Ο’Jogo και η Record κάνει λόγο για ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Όρτα

0 comments

Μετά την Ο’Jogo και η Record κάνει λόγο για ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση του Αντρέ Όρτα, μετά την πρόσληψη του Κάρλος Καρβαλιάλ, στον πάγκο της Μπράγκα.

Η Μπράγκα μετά την αιφνίδια απόλυση του Κάρλος Σόουζα, επέλεξε να πάει σε έναν παλιό της γνώριμο, προσλαμβάνοντας τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Αυτή η εξέλιξη αλλάζει σημαντικά τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Αντρέ Όρτα, τον οποίο προσπαθούσε να κάνει δικό του ο Ολυμπιακός.

Οι ερυθρόλευκοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την Μπράγκα, αλλά όπως αναφέρει η Record, ο Καρβαλιάλ υπολογίζει κανονικά τον Όρτα για τη νέα σεζόν. Θυμίζουμε άλλωστε, πως ήταν εκείνος που είχε εισηγηθεί την απόκτησή του από τον Ολυμπιακό.

Πλέον, η Μπράγκα θα ανοίξει το πράσινο φως για την πώληση του Όρτα, μόνο σε μία ακαταμάχητη πρόταση, όπως γράφει χαρακτηριστικά η Record. Σημειώνεται, πως ο Πορτογάλος χαφ δεν υπολογίζεται για το επόμενο ματς με τη Σερβέτ, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Europa League, διότι είναι άρρωστος.

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More