Friday, September 20, 2024
Home » Ολυμπιακός: Επίσημη παραδοχή από τη Λεχ Πόζναν για την παραχώρηση του Βέλντε

Ολυμπιακός: Επίσημη παραδοχή από τη Λεχ Πόζναν για την παραχώρηση του Βέλντε

0 comments

• Για πρώτη φορά από τη Λεχ Πόζναν υπάρχει επίσημη παραδοχή ότι ο Κρίστοφερ Βέλντε θα πωληθεί μέσα στο καλοκαίρι.

• Στο περιθώριο της νίκης της Λεχ 2-0 επί της Γκόρνικ στην πρεμιέρα του πολωνικού πρωταθλήματος, ο αθλητικός διευθυντής του συλλόγου, Τόμας Ράζα ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του Βέλντε, αλλά και του Φιλίπ Μαρκβίνσκι και είπε:

«Υπάρχει ενδιαφέρον από συλλόγους και οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται. Δεν θέλω να επιβεβαιώσω ότι στην περίπτωση του Μαρκβίνσκι, η Άντερλεχτ είναι πιο συγκεκριμένη. Σε αυτή τη φάση, η μεταγραφή του Βέλντε δείχνει πιο πιθανή. Πρέπει να τις αντικαταστήσουμε με αξιοπρέπεια στην επίθεση μας, γιατί ήταν μεγάλη αξία για την ομάδα μας. Ωστόσο, ο χρόνος τους στο κλαμπ φτάνει στο τέλος του. Είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα και να αναπτυχθούν περαιτέρω».

• Μετά τον αγώνα, ρωτήθηκε σχετικά με τον Βέλντε κι ο προπονητής της Λεχ, ο Δανός Νιλς Φεντέρικσεν. Και σχολίασε: «Δεν ξέρω αν ήταν το τελευταίο του παιχνίδι στη Λεχ. Έδειξε ότι είναι καλός παίκτης, θα ήθελα να τέτοιο παίκτη στην ομάδα μου, αλλά το ποδόσφαιρο είναι έτσι και δεν έχουμε πάντα αυτό το οποίο θέλουμε».

• Σύσσωμος ο πολωνικός Τύπος γράφει ότι ο Βέλντε είναι κοντά έως πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Το δε gol24 γράφει ευθέως ότι η επόμενη ομάδα του 25χρονου Νορβηγού εξτρέμ θα είναι ο κάτοχος του Κόνφερενς Λιγκ.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More