Thursday, September 19, 2024
Home » Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Τετάρτης (7/8) με τις κυπριακές και ελληνικές συμμετοχές

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα της Τετάρτης (7/8) με τις κυπριακές και ελληνικές συμμετοχές

0 comments

Mε μία μέρα καθυστέρηση θα διεξαχθεί η κούρσα μεταλλίων της κατηγορίας Laser των Ολυμπιακών Αγώνων, στην οποία συμμετέχει ο Παύλος Κοντίδης. Χθες αναβλήθηκε λόγω άπνοιας. Οι αθλητές ανέμεναν στον ήλιο για τρεισήμισι ώρες, χωρίς να μπουν στη θάλασσα. Εάν η κούρσα μεταλλίων δεν διεξαχθεί ούτε σήμερα (είναι ορισμένη για τις 14:10) θα προγραμματιστεί και πάλι αύριο. Εάν δεν διεξαχθεί και πάλι, τότε ο αγώνας θα ολοκληρωθεί με την κατάταξη που ισχύει τώρα και ο Κοντίδης εξασφαλίσει το αργυρό μετάλλιο.

Ο σημαιοφόρος της Κύπρου στους 33ους Ολυμπιακούς Αγώνες, Μίλαν Τράικοβιτς, θα πατήσει ξανά σήμερα το μωβ ταρτάν του «Stade de France», για τα ημιτελικά των 110μ. με εμπόδια (20.05). Στόχος του να κάνει μια καλή κούρσα διεκδικώντας την πρόκριση του για δεύτερη φορά σε τελικό Ολυμπιακών Αγώνων.

Πτώση δύο θέσεων για τον Ντένις Ταραντίν μετά τις μόλις δύο κούρσες που πρόλαβαν να γίνουν χθες στην κατηγορία Kite της Ιστιοπλοΐας. Ο Ντένις είναι 12ος στη γενική κατάταξη και για σήμερα έχουν προγραμματιστεί πέντε κούρσες, με ώρα έναρξης 13:23.

Πολύ έντονο ελληνικό ενδιαφέρον και την Τετάρτη (7/8) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου! Η δράση θα ξεκινήσει το πρωί στις 12:28, με πάλη και με τη Μαρία Πρεβολαράκη να αντιμετωπίζει τη Γερμανίδα, Ανίκα Βέντλε, στα προημιτελικά των 53 κιλών ελευθέρας, με στόχο να πάρει την πρόκριση και να μπει στη ζώνη των μεταλλίων. Λίγο αργότερα, στις 12:50, θα μπει στη «μάχη» των προκριματικών του ακοντισμού η Ελίνα Τζένγκο.

Το βράδυ, στις 19:15, η Κατερίνα Στεφανίδη θα αγωνιστεί στον τελικό του άλματος επί κοντώ, θέλοντας να χαρίσει ένα ακόμα μετάλλιο στην Ελλάδα, ενώ δράση θα έχουμε και στην ιστιοπλοΐα, με τους Κάμερον Μαραμενίδης και τα αδέρφια Σπανάκη.

Τέλος, το απόγευμα, στις 16:35, η Εθνική Ελλάδας πόλο των ανδρών, θα διεκδικήσει την πρόκριση στα ημιτελικά κόντρα στη Σερβία!

Αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των Ολυμπιακών Αγώνων για την Τετάρτη, 7 Αυγούστου

Πηγή: Goal News

You may also like

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More