Tuesday, October 8, 2024
Home » Οι παρατηρήσεις του Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι παρατηρήσεις του Μεντιλίμπαρ μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

0 comments

Ιδιαίτερα απαιτητικός είναι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ο οποίος παραδέχθηκε μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό πως ο Ολυμπιακός βελτιώθηκε ελάχιστα στο δεύτερο ημίχρονο και οι ποδοσφαιριστές έκαναν ελάχιστα από αυτά που είχαν σχεδιάσει.

Ο Ισπανός είναι ένας προπονητής που θεωρεί πως για να βελτιωθεί η ομάδα πρέπει να επισημαίνονται τα λάθη, για να μην επαναληφθούν στα επόμενα παιχνίδια.

Ο έμπειρος τεχνικός περίμενε τους Πειραιώτες πιο πιεστικούς στην επανάληψη, για να μην αφήσουν περιθώρια αντίδρασης στο «τριφύλλι» και να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη μέσα στο ΟΑΚΑ.

«Πώς παίζετε έτσι; Παίζετε δίχως ενέργεια και ένταση. Παρατηρείται το φαινόμενο να διώχνετε την μπάλα δίχως λόγο, ενώ θα μπορούσατε με υπομονή να χτίσετε μία επίθεση από πίσω. Δεν κάνουμε καλές κινήσεις. Άλλα σχεδιάσαμε και άλλα κάνατε», είπε μεταξύ άλλων ο Μεντιλίμπαρ στους παίκτες.

«Δεν παίζουμε. Δεν πιέζουμε σωστά. Δεν κινούμαστε γρήγορα. Οι πάσες μας είναι αργές, οι κινήσεις μας είναι κακές. Κάνουμε συνέχεια λάθη και διώχνουμε την μπάλα χωρίς λόγο. Νομίζετε πως έτσι θα νικήσουμε εδώ; Αλλάξτε εικόνα άμεσα, κάντε αυτά που πρέπει κι αυτά που θέλουμε σε κάθε αγώνα», τούς είπε νωρίτερα κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας και στο β’ μέρος η ομάδα είχε καλύτερη εικόνα.

Σε κάθε περίπτωση, ο Μεντιλίμπαρ φάνηκε πως περίμενε περισσότερα από ορισμένους παίκτες του και όσοι έχουν μείνει στον Ρέντη θα δουλέψουν αρκετά για να διορθωθούν οι όποιες αδυναμίες έχουν παρατηρηθεί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More