Wednesday, July 31, 2024
Home » Οι παίκτες γίνονται στην ευκαιρία και όχι στην ανάγκη

Οι παίκτες γίνονται στην ευκαιρία και όχι στην ανάγκη

0 comment

Οι παίκτες γίνονται στην ευκαιρία και όχι στην ανάγκη

Στην μέχρι τώρα πορεία των αγώνων του ΑΠΟΕΛ ξεχωρίζει η χρησιμοποίηση ενός σχετικά μεγάλου, με τα δεδομένα της ομάδας, αριθμού Κύπριων ποδοσφαιριστών που έχουν πάρει ένα αξιόλογο αριθμό συμμετοχών.

Cap St Georges – Ένα ολοκαίνουργιο Luxury Hotel & Resort 5 αστέρων στη νοτιοδυτική πλευρά της χερσονήσου του Ακάμα

Είναι κάτι που δεν συνέβαινε σε τόση συχνότητα τις δυο προηγούμενες αγωνιστικές περιόδους, είχε όμως συμβεί στην τραγική χρόνια του 20-21 όταν το ΑΠΟΕΛ είχε μείνει εκτός εξάδας. Αυτές τις δυο περιόδους θα συγκρίνουμε για να στοιχειοθετηθεί ο τίτλος του ρεπορτάζ.

Φέτος οι Κύπριοι, κυρίως νεαροί ποδοσφαιριστές αγωνίζονται όχι γιατί δεν υπάρχουν άλλες επιλογές αλλά γιατί μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα αγωνιστικό επίπεδο μιας ομάδας που κάνει πρωταθλητισμό.

σσσσ

Πριν από τρία χρόνια (δυστυχώς για τους ίδιους) αγωνίζονταν σε μια ομάδα που βολόδερνε στην δεύτερη εξάδα. Οι Κύπριοι ποδοσφαιριστές που θα αντέξουν να είναι ανταγωνιστικοί σε ομάδα υψηλού επιπέδου σαφώς και πρέπει να παίρνουν και άλλες ευκαιρίες. Έτσι θα ωριμάσουν και ως παίκτες. Το ΑΠΟΕΛ έχει χάσει πολλούς ποδοσφαιριστές που θα μπορούσαν να είναι μέρος του ρόστερ του, γιατί δεν τους δόθηκαν αυτές οι ευκαιρίες, τα προηγούμενα χρόνια.

ΑΠΟΕΛ43

Για να συμβεί αυτό, δυο είναι οι καταλυτικοί παράγοντες. Ο προπονητής και η γενικότερη πολιτική της ομάδας.

ΑΠΟΕΛ43

ΑΠΟΕΛ43

Δείτε την εκπομπή SUPER MONDAY με Ανδρέα Σάντη και Τάκη Αντωνίου

Γιώργος ΓεωργίουΠηγή: Kerkida.net

You may also like

Leave a Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More