Friday, September 27, 2024
Home » Οι θέσεις που διεκδικούνται στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

Οι θέσεις που διεκδικούνται στην ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό

0 comments

Ο Ματίας Αλμέιδα είχε χθες τρεις επιστροφές στην προετοιμασία της ΑΕΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό καθώς οι Λαμέλα, Άμραμπατ και Ρότα προπονήθηκαν κανονικά και αυτό που αναμένεται με ενδιαφέρον είναι οι τελικές επιλογές στα πλάνα του. Στις απουσίες των Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο προστέθηκε αυτή του Μουκουντί, ωστόσο τη δεδομένη στιγμή οι παίκτες που επανήλθαν σίγουρα δίνουν μια μεγαλύτερη ευελιξία κινήσεων στον «Πελάδο».

Για παράδειγμα η επιστροφή του Ρότα στο δεξί άκρο της άμυνας δεν θα αναγκάσει τον Αργεντινό κόουτς να επιλέξει ξανά εκεί τον Πινέδα όπως στο ματς με την Athens Kallithea καθώς ο Έλληνας μπακ θα επανέλθει στο αρχικό σχήμα. Αριστερά υπάρχει και η επιλογή του Χατζισαφί που διαθέτει εμπειρία από τέτοια παιχνίδια, όμως το προβάδισμα λόγω ρυθμού το έχει ο Πήλιος, στο τέρμα ο Στρακόσα και στο κέντρο της άμυνας ο Κάλενς αναμένεται να τοποθετηθεί μαζί με τον Βίντα.

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More