Tuesday, October 22, 2024
Home » Οι γκέλατζιες του πρωταθλήματος

Οι γκέλατζιες του πρωταθλήματος

0 comments

Είναι η μεγαλύτερη φοβία κάθε οπαδού και όταν επαληθεύεται χωνεύεται πιο δύσκολα και από γαλοπούλα. Στο ντέρμπι λίγο ή πολύ είναι προετοιμασμένος για κάθε αποτέλεσμα. Όταν όμως έρχεται με τις λεγόμενες μικρές ομάδες το φυσά και δεν κρυώνει. Το όνομα αυτής, γκέλα.

Στις εφτά αγωνιστικές πρωταθλήματος που έχουν διεξαχθεί έως τώρα, ήδη μετρούμε ισάριθμα στραβοπατήματα των μεγάλων απέναντι στις μικρές. Τα οποία εντοπίστηκαν στις έξι από τις εφτά αγωνιστικές ημέρες, ενώ η 5η είχε την τιμητική της με δύο εκπλήξεις.

Μεγαλύτερος χαμένος έως τώρα ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος «πέταξε» πέντε βαθμούς, ενώ πιο κερδισμένος ο Εθνικός που μάζεψε πέντε.

Το πρωτάθλημα άρχισε με «μπαμ»

Την Παρασκευή 23 Αυγούστου είχαμε το πρώτο παιχνίδι του τρέχοντος πρωταθλήματος στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και η Ομόνοια Αραδίππου, 28 χρόνια μετά την επιστροφή της στην Α’ Κατηγορία, πήρε 0-0 απέναντι στην Ανόρθωση.

Εθνικός: Γερό χαστούκι στον ΑΠΟΕΛ

Στη 2η αγωνιστική ο Εθνικός έδωσε γερό χαστούκι στον κάτοχο του τίτλου ΑΠΟΕΛ, επικρατώντας με 3-1 στο ΓΣΠ. Αποτέλεσμα που προκάλεσε δριμεία κριτική προς τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό από τη Ρίφα ΦΣ.

Εθνικός: Ζωντανός και στην «Αρένα»

Πάλι ο Εθνικός έκανε τη ζημιά, αυτή τη φορά στην «Αρένα» της ΑΕΚ για την 4η αγωνιστική. Πήρε 2-2 στην 4η αγωνιστική και απέσπασε βαθμολογικό όφελος για δεύτερη φορά… εκτός προγράμματος.

Φρένο στον ΑΠΟΕΛ από την Ομόνοια 29ης Μαΐου

Δεύτερη γκέλα του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά απέναντι στην Ομόνοια 29ης Μαΐου στην Περιστερώνα (0-0) για την 5η αγωνιστική. Η νέα συμπολίτισσα των γαλαζοκιτρίνων, τους έβαλε φρένο μετά από τέσσερις σερί νίκες, τρεις στο πρωτάθλημα και μία στο σούπερ καπ.

Το τρίτο χτύπημα του Εθνικού

Ο Εθνικός έδρασε ξανά. Πήρε και πάλι 2-2, αυτή τη φορά ως γηπεδούχος απέναντι στην Ανόρθωση για την 5η αγωνιστική. Έβαλε στο σακούλι πέντε βαθμούς κόντρα στις ομάδες με πρωταγωνιστικούς στόχους, που μπορούν να αποδειχτούν πολύτιμοι στη συνέχεια.

Η Καρμιώτισσα προσγείωσε ανώμαλα τον Απόλλωνα

Ο Απόλλων προερχόταν από σειρά θετικών αποτελεσμάτων και είχε το πάνω χέρια στα προγνωστικά απέναντι στην Καρμιώτισσα για την 6η αγωνιστική. Προσγειώθηκε ανώμαλα, όμως, αφού ηττήθηκε 0-2 από τους Πορτοκαλί στο «Αμμόχωστος».

Έκρηξη… βυσσινί βόμβας στο ΓΣΠ με θύμα την Ομόνοια

Στην έβδομη αγωνιστική έσκασε η δεύτερη μεγάλη «βόμβα» του πρωταθλήματος. Ίδιος ο τόπος, το ΓΣΠ, αλλά με διαφορετικό θύμα και θύτη. Η Ένωση Νέων Παραλιμνίου επικράτησε 1-0 της Ομόνοιας, που έχασε βαθμούς στην έδρα της για πρώτη φορά μετά από εφτά αλάνθαστα παιχνίδια σε Κύπρο και Ευρώπη.

Οι μεγάλοι που γκέλαραν με μικρούς

Capture

Οι μικροί που «τσίμπησαν» πόντους με μεγάλους

Capture 2

Πηγή: Goal News

You may also like

Add Comment

Our Page contains news reposts. We are not responsible for any inaccuracy in the content

Copyright © All rights reserved Faros On Air 

Designed and Developed with 🧡 by eAdvertise

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More